UFC

Bobby Green prihvatio meč protiv Dana Hookera: ‘Nemojte misliti da neću doći do titule, ja sam snajperist‘

 Bobby Green vs. Nasrat Haqparast 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
UFC-u sada preostaje da i organizira ovu borbu, a kada će to učiniti, vidjet ćemo

Proteklog je vikenda Bobby Green ponovno šokirao sve te je Granta Dawsona nokautirao za samo 33 sekunde borbe. Mnogi su ga otpisivali u ovom meču te je i prema kladionicama bio autsajder, međutim, on je svima dokazao da su pogriješili.

Kada UFC ovoga tjedna ažurira rang ljestvice, Bobby Green će biti na njima. Tom prilikom je rekao kako će sada juriti UFC-ovu titulu, ali je prozvao i Dana Hookera na meč u dvanaestom mjesecu.

‘‘Sada sam u poziciji snajpera. Nemojte misliti da neću doći do te titule. Mogu ju osvojiti. Ja sam samo sretni klinac kojemu se posrećilo, ali se izdignem gdje god me stave. UFC-ovi tipovi su stvaratelji priča. Sean Shelby i Dana White. Oni pišu priču, tako da ću s njima vidjeti što i kako dalje. Ako me žele uputiti prema tituli, to je odlično. Na mjestu sam snajperista, opasno se približava‘‘, rekao je Green na press konferenciji.

‘‘Žele da se borim protiv Dana Hookera. OK, Hooker je pristao, pristajem i ja. Što se mene tiče, možemo i predvoditi ‘prelimse‘. Znam da će ‘cardovi‘ uskoro biti krcati. Ja sam dobar s tim, može dvanaesti mjesec. Želim biti najaktivniji borac ove godine‘‘, dodao je.

Na kraju je rekao da Moicano može ‘‘popušiti‘‘ i da ga ta borba ne zanima, tako da je Hooker vjerojatno taj. UFC-u sada preostaje da i organizira ovu borbu, a kada će to učiniti, vidjet ćemo.

Linker
24. travanj 2024 22:02