UFC

Bobby Green se oglasio nakon poraza od Dobera: ‘Ne krivim nikog drugog nego sebe‘

Bobby Green

 Screenshot (youtube, Themaclife)
U drugoj ga je rundi teško nokautirao Drew Dober, a drugi mu je to poraz ove godine bio

Nakon pada na doping testu vratio se Bobby Green, no proteklog vikenda ipak nije uspio doći do pobjede jer ga je teško nokautirao Drew Dober. Bio mu je to drugi poraz za redom jer je u pretposljednjem meču izgubio od Islama Makhacheva u prvoj rundi, a prekjučer ponovno od Dobera.

U prvoj rundi je Green izgledao dobro, stvarao je Doberu pritisak te je pogodio čak 39 značajnih udaraca, a primio tek 17. Kako je krenula druga runda, Bobby je ponovno počeo pogađati i pogodio je 34 značajna udarca, no to mu nije bilo dovoljno da svlada Dobera.

Počeo je i Dober pritiskati sve do te ljevice koja je sijevnula u Greenovu bradu, a posao je dovršio još jednim udarcem dok je ovaj bio na podu. No, Green ne traži izlike te priznaje da je sam kriv za takav poraz.

‘‘Je**no je teško. Nekad se sr**e jednostavno dogodi, izašao sam tamo i radio ono u čemu sam najbolji. Mislio sam da dominiram, mislio sam da sve ide glatko. Sr**e se dogodi, ne mogu biti ljut na nikoga osim na sebe. Drew Dober, ti si odličan tip. Oprostite ako sam vas razočarao, nadam se da vam se svidjela moja umjetnost.‘‘, rekao je Green na svom Instagram profilu.

Bio je ovo treći nastup ove godine za vrlo aktivnog Greena, no ujedno je drugi put poražen. U drugom mjesecu je pobijedio Nasrata Haqparasta, a zatim su uslijedili porazi od Makhacheva i Dobera.

Linker
19. travanj 2024 11:35