UFC

‘Borba s Topurijom nema nikakvog smisla, mogao bi ga ubiti. Jednostavno je preopasan za njega‘

Ilia Topuria

 LOUIS GRASSE/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Louis Grasse/spp/shutterstock Editorial/profimedia
Pred kraj dodao je da ipak vidi zašto bi O‘Malley probao napasti ‘El Matadora‘

Umar Nurmagomedov (17-0) misli da je Ilia Topuria preopasan za Seana O‘Malleyja. Prvak u bantam kategoriji O’Malley (18-1) prozvao je Topuriju nakon što je pobijedio Marlona Veru u glavnoj borbi večeri na UFC 299 i prvi put obranio pojas.

Nurmagomedovu se nije svidjelo prozivanje, ne samo zato što vidi Meraba Dvalishvilija kao prvog izazivača, već smatra da je neporaženi Topuria preopasan i nepotreban sljedeći korak za prvaka bantam kategorije.

"Priča o Iliji Topuriji po meni nema nikakvog smisla, mogao bi ga i ubiti jer je lik prevelik, mislim da je trenutno jednostavno preopasan za njega“, izjavio je za ESPN.

Pred kraj dodao je da ipak vidi zašto bi O‘Malley probao napasti "El Matadora":

"Kada odete u kategoriju iznad, nemate što za izgubiti, tako da realno gledano ‘Suga‘ je zdrav i u dobroj formi pa je to možda razlog zašto želi ići prema gore. Uz to, zaradio bi i nešto novca. Čak i ako izgubi, ostat će prvak u bantam kategoriji, zar ne?“

Nurmagomedov je iz posljednjeg meča izašao s trijumfom nad Bekzatom Almakhanom na UFC Fight Nightu 238, trenutno planira da će njegov prethodno otkazan meč s Coryjem Sandhagenom biti ponovno ugovoren da bi se napokon imali priliku susresti u kavezu.

Linker
21. travanj 2024 11:22