UFC

BORILAČKI TJEDAN: Ortega i Rodriguez jamče spektakl, a čeka nas i novi nastup Agrona Smakićija

Ortega vs. Rodriguez - službeni plakat

 Ufc
Niti ovaj tjedan ne obiluje s pregršt borilačkih uzbuđenja, ali uživat ćemo u onome što se nudi

Nakon što je sedmi mjesec započeo s pregršt uzbuđenja i velikih priredbi, na red su došla dva tjedna s nešto manje uzbuđenja. Drugi od ta dva tjedna upravo je ovaj, ali svejedno će se tu pronaći nekoliko vrlo zanimljivih mečeva koje ne smijete propustiti ako ste fan borilačkih sportova.

UFC on ABC 3:

Dvoboj drugorangiranog (Ortega) i trećerangiranog (Rodriguez) izazivača UFC-ove perolake kategorije nikako ne može biti loš. Oba borca sudjelovala su u pregršt vrhunskih mečeva, a ništa manje ne očekuje se niti ovaj put. Uzbudljivi borci poput Li Jinglianga, Shanea Burgosa, Dustina Jacobyja itd. samo čine ovaj event još primamljivijim. A znate što je možda i najbolje od svega. Termin održavanja ove priredbe.

Gdje: UBS Arena, Elmont, New York

Kad: Subota (16.07.). Preliminarni dio započinje u 17:00h, a ‘‘main card‘‘ starta u 20:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Legacy Boxing Series: Agron Smakići vs. Fernando Almeida

Ponajboljeg hrvatskog teškaša Agrona Smakićija (18-1-0) ovog vikenda čeka novi nastup. Protivnik će mu biti 32-godišnji brazilski teškaš Fernando Almeida (9-5-0). Almeida niti u jednom od svojih 14 nastupa nije otišao do sudačke odluke i stoga možemo očekivati prekid. Nadamo se kako će prekid ići u korist Smakićija koji će tražiti drugu pobjedu u 2022. godini.

Gdje: Historische Stadthalle Wuppertal, Njemačka

Kad: Petak (15.07.). Priredba započinje u 17:30h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Ryan Garcia vs. Javier Fortuna

Boksačkih uzbuđenja neće nedostajati niti na globalnoj razini. Ryan Garcia (22-0, 18 KO), 23-godišnji boksač za kojeg mnogi smatraju da posjeduje ‘‘najbrže ruke‘‘ na svijetu, tražit će drugu ovogodišnju pobjedu. Super-talentirani Garcia u četvrtom mjesecu slavio je protiv Emmanuela Tagoea, a ovog vikenda čeka ga iskusni Javier Fortuna (37-3-1, 2 NC, 26 KO). 32-godišnji Dominikanac u drugom mjesecu ove godine nokautirao je Rafaela Hernandeza u prvoj rundi.

Gdje: Crypto.com Arena, Los Angeles, Kalifornija, USA

Kad: U noći sa subote (16.07.) na nedjelju (17.07.). Garcia i Fortuna u ringu bi se trebali naći u nedjelju u 05:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Linker
25. travanj 2024 06:03