UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC se spektakularnim eventom vraća u Miami, teškaši započinju sezonu u PFL-u

UFC 287 - službeni poster

 Ufc
U centru pažnje je borba između Israela Adesanye i Alexa Pereire

Ovog tjedna čeka nas Uskrs i uskršnji praznici, ali osim druženja u ugodnom obiteljskom okruženju, vrijeme možete provesti i uz pregršt zanimljivih borilačkih evenata. Od spektakularnog UFC-ovog eventa pa do nekoliko velikih boksačkih mečeva, za svakog će biti ponešto zanimljivo.

UFC 287: Pereira vs. Adesanya

Nakon gotovo punih 20 godina i UFC 42 eventa, najjača svjetska MMA organizacija dolazi u Miami. Čeka nas zbilja spektakularan event koji predvode Alex Pereira i Israel Adesanya, a u sunaslovnoj borbi večeri obračunat će se ‘‘Kralj Miamija‘‘ Jorge Masvidal i Gilbert Burns. Još je pregršt vrhunskih boraca na ‘‘fight cardu‘‘, a kompletan popis borbi možete pogledati na linku priloženom u nastavku teksta.

Gdje: Miami, SAD

Kad: U noći sa subote (8.4.) na nedjelju (9.4.). Event starta od ponoći, a ‘‘main card‘‘ počinje u nedjelju od 4:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

PFL 2: Pacheco vs. Budd

PFL je proteklog vikenda otvorio novu sezonu svog turnira, a drugi od ukupno tri eventa u prvoj turi održava se ovog vikenda. Borkinje u perolakoj kategoriji i borci teške kategorije nastupit će na ovotjednom eventu, a priredbu predvode Larissa Pacheco i Julia Budd. Ante Delija nažalost je otkazao nastup protiv Yorgana De Castra, a Denis Goltsov uparen je s De Castrom nakon Delijinog otkazivanja.

Gdje: Las Vegas, SAD

Kad: U noći s petka (7.4.) na subotu (8.4). Event započinje u subotu od 0:30h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Top Rank Boxing: Stevenson vs. Yoshino

Boksački fanovi ovaj vikend imat će priliku pogledati debi Shakura Stevensona u lakoj kategoriji (-135 lbs). Sjajni američki boksač prelazi iz super perolake kategorije u laku te će pokušati upisati 20. pobjedu u svom 20. profesionalnom nastupu. Neporaženi Japanac Shuichiro Yoshino (16-0, 12 KO) bit će njegov protivnik, a na eventu će nastupiti i perspektivni američki teškaš Jared Anderson (13-0). Neporaženi George Arias (18-0) bit će njegov protivnik.

Gdje: New Jersey, USA

Kad: U noći sa subote (8.4.) na nedjelju (9.4.). Stevenson i Yoshino u ringu bi se trebali naći u nedjelju oko 5:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Matchroom Boxing: Rodriguez vs. Gonzalez

Dvije borbe za svjetsku titulu gledat ćemo i u sklopu boksačkog eventa u Teksasu. Jesse ‘‘Bam‘‘ Rodriguez borit će se za WBO titulu u muha kategoriji (-112 lbs) protiv Christiana Gonzaleza (15-1-0), a u super bantam kategoriji (-122 lbs) Murodjon Akhmadaliev (11-0) branit će IBF i WBA titule svjetskog prvaka protiv iskusnog Marlona Tapalesa (36-3-0).

Gdje: San Antonio, Texas, SAD

Kad: U noći sa subote (8.4.) na nedjelju (9.4.). ‘‘Main card‘‘ starta u nedjelju od 2:00h ujutro, a glavna borba večeri očekuje se iza 5:00h ujutro

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Linker
22. travanj 2024 05:00