UFC

BORILAČKI TJEDAN: Za vikend nas očekuje odličan londonski UFC, a KSW, Bellator i ONE također nude odlične evente

UFC London

 Ufc
Aleksandar Ilić također ovog vikenda napada pojas u Oktagonu

Nakon dva tjedna nešto slabijih borilačkih vikenda, sljedeći se vraća u velikom stilu. Osim odličnog londonskog UFC-a kojeg ćemo pratiti u terminu koji nama, europskoj publici odgovara tu je i odličan ONE, Bellator, a troje regionalnih boraca nastupa pod okriljem KSW-a i češkog Oktagona. Naravno, tu je i Damir Hadžović na UFC-u u Londonu.

UFC Fight Night 208 – Blaydes vs. Aspinall

Event će predvoditi dvojica vrhunskih rangiranih teškaša, no tu ćemo gledati još mnoštvo odličnih mečeva. Gledat ćemo brojna poznata imena poput veterana Alexandera Gustafssona, zatim popularnog Pimbletta, Ozdemira, Craiga, te Damira Hadžovića. Na cardu je još mnogo zanimljivih ‘match up-ova‘ koji garantiraju nekoliko sati kvalitetne borilačke priredbe.

GDJE: O2 Arena, London

KAD: Subota (23.7.) u 18:00 h, a ‘‘main card‘‘ počinje u 21:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Bellator 283 – Lima vs Jackson

Legendarni Douglas Lima se vraća nakon nešto manje od godinu dana, a u subotu će tražiti povratak na pobjedničke staze nakon čak tri uzastopna poraza. Protivnik mu je Jason Jackson, koji je trenutno u nizu od pet uzastopnih pobjeda. Gledat ćemo još nekoliko odličnih boraca poput Sidneyja Outlawa, Usmana Nurmagomedova i druge.

GDJE: Emerald Queen Casino, Tacoma, Washington

KAD: U noći sa petka (22.7.) na subotu (23.7.). Event starta u 1:00, a ‘‘main card‘‘ oko 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

KSW 72 – Romanowski vs Grzebyk

Ono što će većinu regionalnih fanova najviše zanimati jest vjerojatno nastup hrvatske borkinje Sare Luzar Smajić. Sara će u subotu tražiti treću pobjedu pod okriljem KSW-a, a protivnica će joj biti Emilia Czerwinska. Sara je iskusnija od Emilie koja ima tek jedan profesionalni meč, no radi se o vrlo kvalitetnoj borkinji.

GDJE: Amfiteatr Kielce, Poljska

KAD: U subotu (23.7.) u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

OKTAGON MMA – Oktagon 34

Event predvodi borba za pojas između Aleksandra Ilića i Karlosa Vemole. Bit će to Ilićev debi u poluteškoj kategoriji i u Oktagonu, a odmah je dobio priliku napasti pojas iste kategorije protiv odličnog parteraša Vemole. Tu ćemo gledati i Hatefa Moeila, bivšeg UFC borca Jeremyja Kimballa i mnogo drugih.

GDJE: Island Stvanice, Prag

KAD: U subotu (23.7.) u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

ONE CHAMPIONSHIP – ONE 159

Event predvode dvostruki prvak Reiner de Ridder i Vitaly Bigdash u borbi za titulu poluteške kategorije. De Ridder je neporaženi borac koji je u ONE-u od 2019. godine, a u posljednjem meču je porazio odličnog Kiamriana Abbasova ‘submissionom‘ u trećoj rundi. Bigdash je također odličan borac koji je u nizu od tri pobjede, a većina njih je došla prekidom.

GDJE: Singapore Indoor Stadium, Singapore

KAD: U petak (22.7.) u 12:00, ‘‘main card‘‘ starta oko 14:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE

Linker
25. travanj 2024 16:15