UFC

Carla Esparza: ‘Ne zanima me što Weili Zhang hoće, borit ćemo se kad meni odgovara‘

Carla Esparza i Weili Zhang

 Screenshot (youtube, Ufc)
Prvakinja postavlja svoje uvjete

Nakon impresivnog i vrlo atraktivnog nokauta 'spinning back fist-om' u drugoj rundi protiv Joanne Jedrzejcyk, bivša prvakinja Weili Zhang zatražila je novu priliku za napad na titulu, koju trenutno drži Carla Esparza.

Prije same borbe između Zhang i Joanne, Dana White rekao je kako će pobjednica te borbe sigurno biti sljedeća u redu za napad na titulu. Nakon pobjede, Zhang je predložila da se borba održi na UFC 281 priredbi u Abu Dhabiju.

''Kao što sam rekla, nisam uopće gledala borbu, nisam ni čula što je rekla. No definitivno sam čula da je stalno govorila kako želi borbu na Fight Islandu jer je to fer, kao ne borimo se ni u mom ni u njenom gradu. Ne može me manje zanimati što ona želi, koji dan želi i koju lokaciju želi.'', rekla je Esparza za MMA on Sirius XM.

Esparza je nastavila: ''Mislim, ovo je kompanija sa sjedištem u SAD-u, normalno je da će priredbe češće biti u SAD-u. Borit ćemo se onda kad borba bude imala smisla za kompaniju i kad meni bude odgovaralo.''

Podsjećamo, Esparza je titulu u slamka kategoriji osvojila na UFC 274 priredbi protiv Rose Namajunas u borbi koja se našla na meti kritika cijele borilačke zajednice zbog neatraktivnosti.

Hoće li Weili Zhang unijeti više akcije u borbu za istu titulu, vidjet ćemo kad do dogovora dođe.

Linker
15. travanj 2024 04:26