UFC

Cejudo prozvao Morena na meksički okršaj: ‘Koja borba je bolja od toga? Na pomolu je ponajveći obračun ikada‘

Henry Cejudo

 SCREENSHOT
Cejudo već neko vrijeme želi borbu s njim jer ga je ‘izdao‘

Henry Cejudo smatra da je vrijeme da se obračuna s Brandonom Morenom. Moreno (21-8-2, 9-5-2 UFC) izgubio je podijeljenom odlukom od Brandona Royvala u glavnom meču večeri UFC Fight Night 237 priredbe prošlog vikenda u Mexico City Areni. Cejudo, koji je razmišljao o umirovljenju nakon poraza od Meraba Dvalishvilija na UFC-u 298, sada gleda na Morena.

Moreno je prozvao Cejuda prošlog svibnja za borbu u Meksiku, a Cejudo misli da bi njihova borba na UFC-u 306 (14. rujna) u The Sphereu u Las Vegasu imala savršenog smisla.

"Koja bi borba bila bolja od ‘Triple C‘ protiv Brandona Morena, meksičkog Amerikanca protiv pravog Meksikanca koji se skupe i odrade obračun od pet rundi – u The Sphereu, u Las Vegasu, za Dan neovisnosti Meksika. Hoćeš li potpisati ugovor? Ili jesi ili nisi", zapitao se Cejudo na svom YouTube kanalu.

Cejudo već neko vrijeme želi borbu s njim jer ga je "izdao" tijekom 24. sezone "The Ultimate Fightera". Ždrijebom je Moreno završio u momčadi Cejudovog rivala Josepha Benavideza. Moreno je nakon showa nastavio trenirati sa svojim trenerom Benavidezom, koji se nakon snimanja showa borio s Cejudom.

"Mislim da je priča tu. Na pomolu je jedan od najvećih obračuna u povijesti UFC-a. Samo čekam poziv", zaključio je bivši prvak muha i bantam kategorije.

Linker
23. travanj 2024 00:53