UFC

Chael Sonnen misli da Strickland trenutno ima dvije mogućnosti: ‘Postoji razlog zašto ovog borca guraju na UFC 300‘

”Tarzan”

 VAUGHN RIDLEY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Vaughn Ridley/getty Images/profimedia
Bivši UFC-ov dvostruki izazivač Chael Sonnen misli da Sean Strickland neće odmah dobiti ‘title shot‘

Proslavljeni američki MMA borac Chael Sonnen (31-17) je u prošloj epizodi "Good Guy/Bad Guy" podcasta s Danielom Cormierom dao zanimljiva razmišljanja u vezi Seana "Tarzana" Stricklanda. "Tarzan" je početkom godine u vrlo kontroverznom porazu izgubio titulu UFC-ovog prvaka srednje prvaka protiv Dricusa "Still Knocksa" Du Plessisa (21-2). Upravo zbog po mnogima kontroverznog poraza i mnogi su smatrali da Sean Strickland zaslužuje revanš protiv bivšeg protivnika našeg Roberta Soldića.

Neslužbeno se pričalo da je UFC planirao planirao upariti Dricusa Du Plessisa i bivšeg prvaka Israela "The Last Stylebendera" Adesanyu te zbog toga mnogi vjeruju da UFC ne planira dati Stricklandu ekspresni revanš. Također najavom borbe Whittaker - Chimaev unijeta je velika pomutnja u srednju kategoriju.

"Mislim da trenutno postoje dvije realne opcije za Seana. Jedna je da Strickland bude zamjena za mečeve Du Plessis - Adesanya odnosno Whittaker - Chimaev" rekao je Sonnen te nadodao: "Druga opcija se temelji na činjenici da će Bo Nickal nastupiti na main cardu UFC-a 300. Postoji razlog zašto ga guraju na tako veliku pozornicu. Mislim da ga tim spremaju za velika imena, a jedno od njih je zasigurno Sean Strickland."

Iako Strickland svim silama željno iščekuje revanš protiv Du Plessisa čini se da do toga neće doći. Strickland je već prihvaćao borbe protiv niskorangiranih boraca poput Abusa Magomedova kojeg je zaustavio prekidom u drugoj rundi prošlog ljeta.

Linker
24. travanj 2024 07:17