UFC

Bisping brani Nickalov meč na ‘main cardu‘: ‘On ima potencijal postati najvećim prvakom kojeg smo ikada vidjeli‘

Bo Nickal 

 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Potencijal kojeg Nickal posjeduje je neupitan, no ipak se teško oteti dojmu da postoje borci koji su trenutno ovo mjesto zaslužili više od njega

Posljednjih se nekoliko tjedana jako puno govorilo o UFC 300 priredbi, konkretno, o postavljanju Boa Nickala na ‘‘main card‘‘ ovog jubilarnog eventa. Aleksandar Rakić i Jiri Prochazka su ‘‘izgurani‘‘ na preliminarni dio, isto kao i bivši prvak Aljamain Sterling koji se bori protiv Calvina Kattara.

Mnogim fanovima to nikako ne sjeda, no Michaelu Bispingu je dosta takvih komentara. On smatra da Nickal itekako zaslužuje biti na glavnom dijelu večeri, a kao glavni razlog je naveo potencijal kojeg Amerikanac posjeduje:

‘‘Mogu razumjeti zašto neki ljudi imaju problem s tim jer je to dosta prestižna pozicija, zar ne? Vi ste na ‘PPV-u‘. Ali ako prihvatite tu logiku, i ako ste Cody Garbrant ili Deiveson Figueiredo, bit ćete vrlo ljuti. Isto tako, ako ste Jessica Andrade, također ćete biti ljuti. Nema mjesta za sve jer je ‘card‘ je**no natrpan‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Bo Nickal ima potencijala postati jednim od najvećih prvaka koje smo ikada vidjeli. Američka verzija Khamzata Chimaeva ili Khabiba Nurmagomedova. Bo Nickal ima potencijala postati američki Khabib Nurmagomedov, a još je i jako dobar tip, fenomenalan, neporažen… UFC zna što ima u rukama. Tako da, ukoliko vam se ne sviđa, nemojte je**no gledati‘‘, pojasnio je Bisping.

Potencijal kojeg Nickal posjeduje je neupitan, no ipak se teško oteti dojmu da postoje borci koji su trenutno ovo mjesto zaslužili više od njega. Kako god, UFC je sigurno procijenio da im se dugoročno ovakav potez više isplati, tako da jedino možemo prihvatiti takvu situaciju. Ako ništa drugo, Rakića i Prochazku ćemo gledati u nešto ranijem terminu.

Linker
25. travanj 2024 06:43