UFC

Chael Sonnen stao u obranu Adesanye: ‘Mora se boriti protiv tog nepoznatog tipa, a Izzy je gladan kao i na početku‘

Israel Adesanya

 Screenshot (youtube, Btsport)
Nije čudno da Sonnen brani Adesanyu jer mu je tako vjerojatno naredio Dana, no to ne umanjuje činjenicu da se ponio ružno i infantilno

Vjerojatno ste svi svjesni kakvu je ružnu i rasističku epizodu imao prvak Israel Adesanya proteklog vikenda. Nakon pobjede Dricusa Du Plessisa nad Robertom Whittakerom je uđao u kavez, uzeo mikrofon i Dricusa nazivao ‘‘crnčugom‘‘ te je to ponovio puno puta. Iako je Dricus ostao miran, kasnije je rekao da se prvak ponaša kao klaun.

Klaun je vjerojatno najblaža moguća riječ, no dobro. Chael Sonnen je pokušao također objasniti zašto je Adesanya učinio to što je učinio, a po njemu to nema veze sa slavom i novcem:

‘‘Adesanya je noćas pred svima vama izgubio razum i to uistinu nema nikakve veze sa slavom i novcem. Noćas je izgubio razum zbog nadolazećeg lika koji niti ima dobar ugovor, niti je svjetski poznat. Također, on nije lice koje će biti zaštitni znak ove industrije. Veliki tip je uhvatio malog tipa i nije se mogao kontrolirati. To se dogodilo jer Izzy nije dopustio da ga distrakcije odvedu, on je i dalje onaj gladni tip‘‘, rekao je Sonnen na svom YouTube kanalu.

‘‘Za Izzyja je sve i dalje oko natjecanja. To je jako zanimljiv mentalni sklop koji zahtijeva ekstremnu disciplinu. Još nikada nisam vidio nekoga poput Adesanye tko dođe u ovaj sport i tako kontrolira svoju karijeru. Izzy je opet uzeo mikrofon i dao si najteži posao u ovom trenutku‘‘, objasnio je.

Nije čudno da Sonnen brani Adesanyu jer mu je tako vjerojatno naredio Dana, no to ne umanjuje činjenicu da se ponio ružno i infantilno. Da je kojim slučajem istim nazivom Dricus oslovio Adesanyu, vjerojatno ste svjesni kako bi javnost reagirala.

Linker
01. svibanj 2024 15:48