UFC

Chael Sonnen upozorio McGregora: ‘Adesanya dolazi na tvoje mjesto najpopularnijeg borca u povijesti‘

Israel Adesanya 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Adesanya je velika zvijezda u ovom sportu, ali onakve stvari od subote se ne bi trebale umanjivati

Iako je Israel Adesanya na rasistički način u kavezu izvrijeđao Dricusa Du Plessisa, dojam je kao da se nitko ne usudi to reći i prozvati ga za dvostruka mjerila. Chael Sonnen je neki dan stao na njegovu stranu i pronašao mu opravdanje za takvo ponašanje, a jučer je imao još jednu zanimljivu izjavu oko Adesanye.

Sonnen je jučer upozorio McGregora da mu popularnost pada, odnosno da će ga Adesanya uskoro zamijeniti na mjestu najpopularnijeg UFC borca:

‘‘Sad baš gledam Adesanyu, čovječe. Neke stvari koje su se u subotu dogodile nikad prije nisam vidio na televiziji, a nisam ih ni vidio u sportu. Mislim da je Adesanya tu bio glavna zvijezda predstave. Ne mislim tu samo na UFC 290 u kojemu sam uživao, nego o povijesti koju je Adesanya promijenio jednim udarcem‘‘, rekao je Sonnen u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Izzy dolazi na McGregorovo mjesto. Izzy će uskoro biti najveća zvijezda ovog sporta, a i nije daleko od toga. Usput, napravio je pravi show. Ja sam fan borbi. Razumijem važnost intervjua i važnost izlaska u ring i pjesme na koju se izlazi. Ja sam fan borbi i dolazim ih gledati. Ali zbog ovog što je Adesanya učinio, pokazao je da scena nije ista bez njega. Izzy može igrati tu igru, i to kako‘‘, objasnio je.

Adesanya je velika zvijezda u ovom sportu, ali onakve stvari od subote se ne bi trebale umanjivati. Nije samo riječ o tome što je on Dricusu rekao, glavni problem i jesu ta dvostruka mjerila. Da je Dricus kojim slučajem Adesanyu nazvao ‘‘crnčugom‘‘, gotovo bi sigurno danas bio bivši UFC borac.

Linker
01. svibanj 2024 19:28