UFC

Chandler poručio Poirieru: ‘Ti i sedam drugih mislite da sam prljav borac, svi ostali znaju da radim ispravno‘

 Michael Chandler vs. Dustin Poirier 

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Poirier je nekoliko puta rekao da je prljav borac, ali Chandler ni njemu nije ostao dužan

U sklopu UFC 281 priredbe ovog mjeseca održano je mnoštvo odličnih borbi, a večer je kulminirala borbom za titulu srednje kategorije između Israela Adesanye i Alexa Pereire. Pobjedu je odnio Pereira, ali ne treba zaboraviti i druge odlučne borbe.

Jedna od njih je dakako i ona u lakoj kategoriji između Michaela Chandlera i Dustina Poiriera, koju je pobijedio Dustin ‘‘submissionom‘‘ u trećoj rundi. Borba je ostala zapamćena po ‘‘prljavim‘‘ potezima Chandlera kada je primjerice krv iz nosa puhao na Dustinovo lice, ali i udarci u potiljak.

Iako ga je Dustin kritizirao, Chandler smatra da je Poirier taj koji će gubiti san oko toga a ne on:

‘‘Izgubit ću nula sna zbog Dustina Poiriera. Reći ću vam toliko. Ovo vam sad mogu reći, Dustin Poirier gubi više sna zbog mene nego ja zbog njega. Ako on želi ići s narativom da sam ja prljav borac, to je u redu. On i ostalih sedam ljudi koji tako misle, to je u redu. Ne zanima me uopće. Velika većina MMA zajednice zna tko sam ja, a i vjerujem da će nastaviti razmišljati da sam ja lik koji čini prave stvari‘‘, rekao je Chandler Brettu Okamotu.

Iako je šteta što je ostalo ‘‘zle krvi‘‘ između ova dva odlična borca i nakon borbe, nama je ipak ostala jedna odlična borba koju uvijek možemo gledati. Što je sljedeće za ova dva borca ćemo tek vidjeti u budućnosti, a Poirier je najavio kako ga samo zanimaju velike borbe i ‘‘money fightovi‘‘.

Linker
24. travanj 2024 13:41