UFC

Michael Chandler odao je počast svojoj supruzi: ‘U ovom trenutku, bili smo samo ti i ja‘

Michael Chandler, Brie Chandler i njihovi sinovi

 Instagram (brie Chandler)
Ponajbolji UFC-ov borac lake kategorije često stavlja naglasak na važnost obiteljskog života i ljubavi

Dvije pobjede i tri poraza. To je trenutni rezime Michaela Chandlera pod okriljem UFC-a, ali u svih pet nastupa Chandler se borio protiv vrhunskih boraca, a većina njegovih mečeva bili su pravi ratovi.

Spektakularno je Chandler nokautirao Dana Hookera i Tonyja Fergusona pogotovo, a prekidom je gubio od Charlesa Oliveira i Dustina Poiriera. Meč protiv Justina Gaethjea izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca. Chandlerov trenutno posljednji nastup gledali smo prošli vikend na UFC 281 eventu, a Chandler je ‘‘submissionom‘‘ izgubio od Dustina Poiriera.

Dojam je da 36-godišnji Michael Chandler ipak nije dovoljno dobar da porazi one najbolje UFC-ove borce u lakoj kategoriji, ali UFC će ga sigurno iskoristiti za još nekoliko velikih i uzbudljivih borbi. Neće ni Chandler dakako odustati od svog cilja (UFC-ova titula prvaka), a velika potpora mu je njegova supruga Brie Chandler.

‘‘Iron‘‘ je odlučio posvetiti jednu objavu na Instagramu upravo svojoj supruzi Brie, a radi se o vrlo lijepoj posveti.

‘‘Prva stvar o kojoj razmišljam nakon što meč završi jeste naš pogled jedno ka drugom. 20 tisuća ljudi u najpoznatijoj svjetskoj areni (Madison Square Garden, op.a.), ali u ovom trenutku, bili smo samo ti i ja.

Kad se sva prašina slegne i svjetla izblijede, kad mediji prestanu zvati i putovanje završi, sve što vam ostane jesu uspomene na ono što je bilo i s kime ćete proživljavati te uspomene. Ovi trenuci, u dobru ili zlu bit će uklesani u kamenu cijelu vječnost.

Nema veće ljubavi na svijetu od ove ovdje. Volim te Brie Chandler, a nema smisla ni pitati se koliko bi sve ovo bilo moguće bez tvoje bezuvjetne ljubavi, podrške i vjere u mene. Još uvijek nisam svjestan koliko sam nevjerojatno blagoslovljen jer imam priliku odraditi ovakvo putovanje s tobom uz sebe.‘‘, napisao je Chandler u nešto duljoj objavi na Instagramu.

Michael Chandler i inače daje veliku pažnju svojoj obitelji i obiteljskom životu. On i njegova supruga imaju dvojicu posvojenih sinova, Hapa i Acea, a Michael im pokušava omogućiti što ljepši život svojim nastupima u ovom ‘‘krvavom‘‘ i nadasve brutalnom sportu. Sjajna je stvar što ima suprugu u kojoj može pronaći pravu ljubav i oslonac.

Linker
19. travanj 2024 09:35