UFC

Charles Oliveira oglasio se nakon jučerašnjeg poraza: ‘Nije svaki dan vaš dan slave, sada ću krenuti dalje‘

 Charles Oliveira 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Teško da će Charlesu netko zamjeriti, pogotovo jer je uistinu dao sve od sebe u kavezu

Nije Charles Oliveira uspio slaviti na UFC 300 priredbi ovoga vikenda, no izgubio je podijeljenom odlukom sudaca u podosta bliskoj borbi protiv mladog Armana Tsarukyana. Jednu pobjedu i jedan poraz ‘‘Do Bronx‘‘ sada ima otkako je izgubio titulu u lakoj kategoriji, a za Islama je Arman vjerojatno sljedeći.

Nije dugo trebalo fanovima omiljenom ‘‘Do Bronxu‘‘ da se javi nakon poraza, pogotovo jer se ipak ne radi o nekom teškom porazu od kojeg se dugo treba oporavljati. Na videu kojeg je postavio na društvenim mrežama obećao je da će se uskoro vratiti:

‘‘Pozdrav, obitelji. Želim se samo svima zahvaliti od srca. Nije svaki dan vaš dan slave. Bila je teška borba. Imali smo priliku ‘submitati‘ ga ili ga čak i nokautirati, ali nisam se mogao pronaći. Imam nekoliko šavova, malo sam natečen, ali dobro sam‘‘, rekao je Charles na portugalskom.

‘‘Već sam se isplakao, to je sve dio igre. Krenut ću dalje sad. Vratit ću se kući, biti sa svojom obitelji, početi ponovno trenirati. Nadam se da ćete i dalje navijati za mene jer sve što činim u životu je tada predivno. Hvala vam iz sveg srca. Mogu obećati da ću se vratiti jači. Imao sam predivan kamp, skidanje kilograma, ali tako je kako je. Hvala vam, vratit ću se jači‘‘, dodao je.

Teško da će Charlesu netko zamjeriti, pogotovo jer je uistinu dao sve od sebe u kavezu. Imao je solidnih prilika da završi borbu, no Tsarukyana se također nešto pitalo u kavezu. Kako god, neka odmori, a nadamo se da ćemo ga brzo gledati opet.

Linker
22. travanj 2024 23:16