UFC

Charles Oliveira pozvao Makhacheva da pojas brani u Brazilu, poručio fanovima da ‘zarade novac‘

Oliveira i Makhachev

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Borba između Mahacheva i Oliveire u Brazilu zvuči kao odlična ideja, no treba reći da Oliveira nije bio prvak kada se s Islamom borio u Abu Dhabiju

Ono što je prošloga vikenda Charles Oliveira učinio Beneilu Dariushu je jednostavno bilo maestralno. Dobar dio runde je odradio s leđa, a kada je ustao, odlično je ispogađao Dariusha te posao dovršio udarcima u parteru. Vratio se tako Oliveira na pobjedničke staze i pokazao o kakvom se karakteru tu radi.

Iako još nije službeno, sve se već zna. Oliveira će gotovo sigurno dobiti novu priliku protiv Makhacheva, a ovoga puta je prvaka pozvao da dođe u Brazil, na njegov teren te da se obračunaju tamo. Osim toga, sretan je sa svojom ulogom ‘‘underdoga‘‘:

‘‘Slažem se s njim da ovdje postoje leveli, tako da ćemo se uskoro vidjeti. Jako uskoro. Sve je u levelima, baš kako je rekao, zar ne? Ja sam sljedeći na redu, sigurno. Nema se tu što razmišljati, pogotovo ako pogledate borbu protiv Dariusha. U posljednjih sedam godina sam naučio da se jedino moram brinuti oko treninga, oporavka i borbe‘‘, rekao je Oliveira za MMA Fighting.

‘‘Kada sam ja bio prvak, išao sam braniti pojas na njegov teritorij. Na press konferenciji je rekao da je htio doći u Brazil, pa evo zašto sad ne dođe u jedanaestom mjesecu u Brazil? Ja sam jako sretan kada kažu da sam ‘underdog‘. Svi oni koji vjeruju u mene će zaraditi novac. Bio sam ‘underdog‘ i u ovoj borbi, te je jako puno ljudi zaradilo‘‘, dodao je.

Borba između Mahacheva i Oliveire u Brazilu zvuči kao odlična ideja, no treba reći da Oliveira nije bio prvak kada se s Islamom borio u Abu Dhabiju. Pojas je tada bio bez vlasnika, no jasno je što je ‘‘Do Bronx‘‘ htio reći.

Linker
20. svibanj 2024 10:08