UFC

Legendarni trener o Dariushovom nastupu: ‘Nešto nije bilo u redu s njim te večeri, podbacio je‘

Charles Oliveira vs. Beneil Dariush

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Bilo s njim sve u redu ili ne, Dariush je pokazao da za sada nije borac koji bi ugrozio prvaka

Beneil Dariush prije tjedan dana nije uspio doći do prilike koju je dugo priželjkivao. Niz od osam odličnih i uzastopnih pobjeda mu je prekinuo ‘‘Do Bronx‘‘, bivši prvak lake kategorije koji je u borbi jednostavno zasjao. Izborio je tako vjerojatno novi napad na titulu u revanš s Makhachevim, a ostaje nam za vidjeti kada će se on i dogoditi.

Legendarni MMA trener Firas Zahabi je jučer iznio svoje mišljenje o ovom meču. On smatra kako se Dariush u ovom meču jednostavno nije pojavio, a dao je i svoje mišljenje o velikom revanšu između Islama i Oliveire.

‘‘Mislim da onakav pristup (Dariusha) ne bi funkcionirao protiv Makhacheva. Mislim da bi ga Makhachev možda i završio u parteru. On nam je trebao pokazati da može pobijediti Makhacheva, no to nije pokazao‘‘, rekao je Zahabi na svom YouTube kanalu.

Dotaknuo se i revanša između Islama i Charlesa:

‘‘Mislim da to neće biti veliko uzbuđenje prije borbe kao prošli put. Mislim da je to zbog toga što smo vidjeli da Charles koristi istu formulu. To jednostavno protiv Makhacheva ne funkcionira. Dariush je u toj borbi podbacio, on je bolji od toga. Ostat ću njegov fan. Nešto s njim nije bilo u redu te večeri. Ne znam što, nisam razgovarao s njim. Mogao je puno bolje, pogotovo kad netko povuče gard. Nešto s njim nije bilo u redu. Imao je zlatnu priliku, ali ju nije iskoristio‘‘.

Bilo s njim sve u redu ili ne, Dariush je pokazao da za sada nije borac koji bi ugrozio prvaka. Tko zna, možda se vrati jači i dobije novu veliku priliku.

Linker
03. svibanj 2024 08:51