UFC

Charles Oliveira želi ponovno doći do pojasa: ‘Nitko me ne može udariti jako kako me je udario život‘

Charles Oliveira

 Screenhsot (youtube, Ufc)
Bivši prvak smatra da je normalno da čovjek ponekad ima dobar, a ponekad loš dan

Spektakularni UFC 280 kulminirao je borbom za titulu u lakoj kategoriji između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva, a Islam je pokazao svoju kvalitetu te je uzeo dugo željeni pojas. Pobijedio je ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi borbe na oduševljenje publike u Abu Dhabiju, a gotovo je i službeno da ga sad čeka Alexander Volkanovski.

No, ni bivši prvak Oliveira se ne namjerava predati. Iako je realnost da je imao dosta slab nastup ovog vikenda u Abu Dhabiju, rekao je da se ipak nada kako će zlato lake kategorije ipak nekad doći nazad u njegove ruke:

‘‘Nitko me ne može udariti jako kako me je udario život. Pao sam, ustao i sada opet želim taj pojas. Mi smo borci, to se mora dogoditi. Danas je Islam Makhachev bio bolji od mene, a postoje dani kada ste bolji od drugih ljudi. Također postoje i dani kada su drugi bolji od vas, nema se tu što puno za učiniti. Srest ćemo se opet‘‘, rekao je Oliveira na press konferenciji nakon borbe.

Iako se ne zna što je sljedeće za Charlesa Oliveiru, Dana White je rekao da je Charles još uvijek prvi izazivač u kategoriji. Islam Makhachev će se vjerojatno u Australiji boriti protiv Alexandera Volaknovskog koji napada pojas u lakoj kategoriji, tako da će Charles sigurno morati doći do koje pobjede prije novog napada.

Odlična opcija nakon subote bi bila borba Oliveire i Dariusha, ukoliko UFC Dariushu ponovno ne da direktan napad na titulu.

Linker
26. travanj 2024 22:24