UFC

Ciryl Gane i Derrick Lewis reagirali: ‘Nikada ne bježim od izazova‘

Ciryl Gane
 SEYLLOU/AFP/Profimedia
Kratkim obraćanjima na Instagramu, Derrick Lewis i Ciryl Gane reagirali su na međusobnu borbu

Akteri nadolazeće borbe za privremenog prvaka UFC-ove teške kategorije oglasili su se na svojim Instagram profilima. Borba Ciryla Ganea i Derricka Lewisa predvodit će UFC 265 priredbu koja će se održati 07. kolovoza u Houstonu.

Derrick Lewis 1998. godine kao 13-godišnjak preselio je u Houston sa svojom obitelji i s pravom se može reći kako ''Black Beast'' pojas privremenog prvaka napada na domaćem terenu. Treba uzeti u obzir kako se Lewis svakako nadao boriti na toj priredbi, no očekivao je Francisa Ngannoua za protivnika. Nagla promjena protivnika nije ishodila konkretnu reakciju ''Black Beasta'', a njegovo obraćanje na Instagramu odnosilo se na sve one koji žele nabaviti ulaznice za priredbu uz njegovu pomoć.

''Za sve koji me ispituju za karte, nemam ih više. Ulaznice su rasprodane i stoga me ne zovite zbog toga. Nemam ulaznice, sve su otišle.'', rekao je Lewis u videu na svom Instagram profilu.

S druge strane, Ciryl Gane najveću borbu dosadašnje karijere ugovorio je samo dva dana nakon zadnjeg nastupa i pobjede protiv Alexandera Volkova. Francuski borac nije pretrpio ozbiljniju štetu u toj borbi, no treba uzeti u obzir kako je odradio punih 25 minuta te borbe, a ekspresno ga čeka novi trening kamp i pripreme za Lewisa. Svjestan je i sam Gane svega toga, no na Instagramu je kratko i jasno opisao zašto je prihvatio ovu borbu:

''Nikada ne bježim od izazova.'', napisao je francuski borac kojemu je jasno kako se ovakve prilike ne odbijaju.

Uzevši u obzir kako mu Derrick Lewis stilski odgovara, barem na papiru, ''Bon Gamin'' uistinu nije smio propustiti ovakvu priliku. Međutim, Derrick Lewis nebrojeno je puta ''stilski odgovarao'' svojim protivnicima koje su na kraju budili iz teških nokauta. Curtis Blaydes najsvježiji je primjer koji to može potvrditi.

Linker
26. travanj 2024 10:00