UFC

Colby Covington obećao da će ‘izmoriti i slomiti‘ Edwardsa: ‘On usporava u borbama i ne izgleda kao prvak‘

Colby Covington

 Screenhsot (youtube, Themaclife)
Colby smatra da je jednostavno bolji borac u svim segmentima, a vrlo vjerojatno ćemo ih imati priliku gledati uskoro

Koliko god se Edwards bunio, njegova ipak neće biti zadnja. Colby Covington je sljedeći izazivač za titulu u velter kategoriji, no za razumjeti je zašto negoduje jer se u posljednja dva meča borio sa stilski nezgodnim Usmanom. Covington mu stilski također ne odgovara, ali s obzirom da je prvak, za očekivati je da će se morati boriti i s takvima.

Covington je bio zamjenski borac ovoga mjeseca kada su se Usman i Edwards borili, a odmah se nametnuo kao sljedeći izazivač. Dana White je potvrdio da će napasti titulu, a sada je Colby rekao kako namjerava ‘‘slomiti Edwardsovu volju‘‘ u njihovom meču:

‘‘Prebit ću ga svugdje. Bolji sam hrvač, bolji sam na nogama, imam bolji jiu-jitsu. Ne može se ni usporediti s mojim kardiom. On krene usporavati u borbama. U tih nekoliko posljednjih rundi – borbu krene odlično sa 50 ili 60 ‘kickova‘ – ali volumen mu se značajno promijeni kako borba odmiče. Tako da ću ga je izmoriti i slomiti ga. Slomit ću mu volju‘‘, rekao je Colby u ‘‘Believe You Me‘‘ podcastu.

‘‘On jako dobro zna što će se dogoditi. Bit će slomljen pred cijelim svijetom. Protiv Usmana je odradio posao, ništa impresivno. Ničim se nije izdvojio. Nije izgledao kao najbolji na svijetu. Puno fanova se ne može odlučiti tko je pobijedio. Bila je jako bliska borba. Ali ono što sam također vidio jest da ono nije bio isti Usman s kojim sam se ja borio‘‘, dodao je.

Bit će zanimljivo dalje pratiti kako će se razvijati situacija između Edwardsa i Covingtona. Leon će vjerojatno željeti izbjeći tu borbu, ali to će se jako teško dogoditi.

Linker
18. travanj 2024 11:08