UFC

Colby Covington želi nastupiti na istom eventu kao i njegov ‘stari prijatelj‘: ‘Pristajem na sve‘

Colby Covington (lijevo) i Jon Jones (skroz desno)

 Instagram (colby Covington); Twitter (aidan Kweskin)
Ponajbolji UFC-ov velteraš otkrio je kada bi se htio boriti za pojas u velter kategoriji

Nakon što je Dana White prije nekoliko dana i definitivno potvrdio da je Colby Covington sljedeći na redu za napad na titulu u velter kategoriji, ‘‘Chaos‘‘ se može okrenuti svom klasičnom ‘‘trash talku‘‘, ali i pripremama za meč.

Zasad nije poznato kada bi Colby i Leon Edwards trebali odraditi taj meč, ali ukoliko se pita Colbyja, meč bi se održao u sedmom mjesecu na UFC 290 eventa. Isti je to onaj event koji će vjerojatno predvoditi Jon Jones i Stipe Miočić.

‘‘Čelnici UFC-a znaju da mi je svejedno, bio to ‘main event‘ ili sunaslovna borba večeri, što god žele od mene. Ja sam pravi biznismen. Dođem, pojavim se, skinem kilažu, ne padnem za devet ‘pounda‘ kao onaj gremlin psećeg lica (Referirao se na Chimaeva, ali Chimaev je pao za 7,5 ‘lbs‘). Ja skinem 18 ‘pounda‘ za jedan dan, bez izlika. Bit ću spreman i mogu nastupiti u sunaslovnoj borbi večeri na International Fight Weeku (UFC 290). Što god UFC želi.‘‘, rekao je Colby za MMA Fighting i dodao je kako bi rado nastupio na istom eventu kao njegov ‘‘stari prijatelj‘‘ Jon Jones.

Podsjećamo, Jon Jones i Colby Covington jedno kraće vrijeme bili su cimeri tijekom studentskih dana, ali odnosi među njima godinama nisu dobri. Colby je u više navrata javno prozivao Jonesa zbog svih njegovih prijestupa sa zakonom i dopingom, a naravno da se Jonesu to ne sviđa.

Bilo bi zanimljivo vidjeti što bi se dogodilo u slučaju bliskog susreta njih dvojice, a i sama konferencija za medije na kojoj bi se obojica našli, bila vi više nego zanimljiva. UFC bi morao dobro čuvati Colbyja od Jona Jonesa, jer u suprotnom bi svjedočili još jednom slučaju gdje Colby poziva policiju, kao i još jednom slučaju gdje Jon Jones završava priveden.

Linker
18. travanj 2024 03:24