UFC

Colby Covington predviđa pobjedu Poiriera: ‘Pobjeda protiv Conora više ne znači puno‘

Colby Covington
 Screenshot (youtube, Maclife)
Prvorangirani borac UFC-ove velter kategorije pridružio se predviđanjima za UFC 264 priredbu

Colby Covington u razgovoru za MMA Fighting osvrnuo se na nadolazeću UFC 264 priredbu koju predvode Dustin Poirier i Conor McGregor. Točnije rečeno, dao je svoje viđenje glavne borbe večeri. Trenutno prvorangirani borac UFC-ove velter kategorije vjeruje u pobjedu svog bivšeg timskog kolege Dustina Poiriera.

''Da, on će ponovno pobijediti Conora, no što govori takva pobjeda? Pobijedit će tipa koji je totalno ostao bez motivacije za ovaj sport. Volim Conora, imao je sjajnu karijeru i napravio je velike stvari u ovom sportu, no njegovo vrijeme je prošlo. Očito je da ne trenira svaki dan i ne radi na svojim vještinama. On je fokusiran na druge poslove koji mu pune džepove i podebljavaju bankovni račun. On više nije onaj gladni Conor otprije par godina. Ovo je Conor koji je pri kraju svog puta i pobjeda nad njim ne znači puno.'', rekao je ''Chaos''.

Definitivno jedna od smislenijih izjava Colbyja Covingtona u moru besmislica koje izgovori u sklopu svog poznatog ''trash talka''. Međutim, Conor McGregor tvrdi kako je izrazito fokusiran te trilogiju s Dustinom namjerava završiti kao pobjednik. Sve ćemo vidjeti u noći sa subote na nedjelju, a Conoru preostaje da dobrim nastupom ušutka kritike vezane za njegovu glad i motivaciju. Colby Covington s druge strane čeka svoju priliku za revanš protiv Kamarua Usmana, a glad dvojice najboljih velteraša nitko ne dovodi u pitanje. ''Chaos'' je borac koji je zadao najviše muke dominantnom Nigerijcu i svi s nestrpljenjem čekamo službenu objavu njihovog revanša.

Linker
26. travanj 2024 09:07