UFC

Colby Covington sasuo paljbu ka Ianu Garryju: ‘Dobivao sam prijetnje smrću, ali nikada nisam isključio društvene mreže‘

Colby Covington (lijevo) i Ian Garry (desno)

 Screenshot (youtube, Mma Fighting | Tnt Sports)
UFC-ov izazivač za pojas u velter kategoriji smatra da se Irac ne može nositi s pritiskom

Koliko god samopouzdanja imao Ian Garry, čak je i on klonuo pod pritiskom MMA javnosti. Više puta smo vam već pisali o kritikama koje Garry trpi od strane MMA javnosti, a na udaru su on i njegova supruga. Ukoliko ste propustili detaljno pojašnjenje te situacije, preporučamo da kliknete na LINK i saznate o čemu se radi.

Sve otkako je isplivala cijela ta priča na površinu, Garryjeve društvene mreže obasute su zlobnim komentarima od strane MMA fanova. Garry i njegova supruga jedno kraće vrijeme čak su i odgovarali na takve komentare, ali brzo su shvatili da je to bitka koju ne mogu dobiti na takav način.

Stoga je Garry napravio nešto drukčiji potez i zabranio je komentare na svojim društvenim mrežama. Gurao je Ian priču kako ga nije briga za mišljenje nebitnih osoba, ali očito se više nije mogao nositi s takvim pritiskom, jer ipak ga sljedeći vikend čeka važan meč protiv Vicentea Luquea.

Na istoj priredbi nastupit će i Colby Covington kojeg čeka meč za titulu u velter kategoriji. MMA fanovi već se raduju konferenciji za medije uoči tog eventa, jer za pretpostaviti je da će se mladi Garry naći na meti Covingtona. Nismo na kraju niti morali čekati konferenciju za medije, jer Covington se već u razgovoru za All Out Fighting dotaknuo talentiranog Irca.

‘‘Dobivao sam prijetnje smrću i prijetnje bombom, ljudi su me htjeli ubiti nakon Brazila, ali nikad nisam isključio svoje društvene mreže. Nikada nisam ugasio komentare. Pogledajte tog malenog Iana Garryja, on je onemogućio komentare poput malog, osjetljivog ‘soyboya‘ (muškarac kojem nedostaju muževne karakteristike). Tip je smijurija.‘‘, poručio je Covington.

Colby je inače 2017. godine gostovao u Brazilu i borio se protiv Demiana Maie. Nakon dominantne pobjede nad Maiom, Colby je zgrabio mikrofon, Brazilcima je poručio da su ‘‘prljave životinje‘‘, iako se event održavao u Sao Paulu. Zabranio je Colby prevoditelju da prevede njegove riječi na portugalski jezik, a uz pratnju osiguranja morao je napustiti dvoranu.

Godinama je Colby jedan od najomraženijih MMA boraca na svijetu, ali činjenica je da nikada nije onemogućio komentare na svojim društvenim mrežama. Ian Garry također gradi reputaciju koja ne privlači previše simpatija, ali očito nije spreman nositi se s pritiskom koji takva reputacija nosi.

Linker
27. travanj 2024 08:23