UFC

Conor McGregor i dalje se nije pomirio s porazom: ‘Mene je boljela noga, a Poiriera glava‘

Conor McGregor vs. Dustin Poirier

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Irski borac odgovarao je na pitanja svojih fanova putem Twiittera

Više od četiri mjeseca prošla su od UFC 264 priredbe i trećeg meča između Conora McGregora i Dustina Poiriera. Tešku ozljedu, točnije lom lijeve noge pretrpio je Irac krajem prve runde i Poirier je po drugi puta slavio u njihovim međusobnim obračunima. Teško se Conoru pomiriti s takvim porazom, a sinoć je serijom 'tvitova' objašnjavao kako je do ozljede zapravo došlo.

Ljudi ne obraćaju pažnju. Ti sa svojih leđa pogađaš čišće udarce nego tip koji je gornji. Conor je odrađivao posao dok je bio na leđima, budimo realni.'', napisao je jedan od McGregorovih fanova, na što je Conor uzvratio objašnjenjem.

''U svom posljednjem kampu, imao sam ozbiljnu ozljedu lijeve noge. Dobar dio mog treninga sastojao se od borbe iz donje pozicije u otvorenom gardu. U toj poziciji ostajao bih kompletne runde. Prebijao sam ljude sve dok se ne bi odmaknuli od mene. To sam prenio i na borbu. Istinita priča.'', napisao je ''Notorious'' , pritom označivši Netflixov profil, aludiravši da se radi o materijalu za dokumentarac.

Conor je u nastavku razgovora s fanovima objasnio kako ga lom noge nije iznenadio, jer mjesto prijeloma bilo je načeto prije samog meča.

''Ista noga, isto mjesto. Tome pripisujem činjenicu da nisam toliko u šoku kao što su bili Chris (Weidman) i Anderson (Silva). Unaprijed sam znao da se nešto može dogoditi. Chris je bio uzrujan mojim izjavama, osjećao se kao da ga napadam. Nisam to radio. Moja reakcija dogodila se stjecajem okolnosti, zato što sam predviđao da bi se to moglo dogoditi.'', objasnio je ''Notorious''.

Činjenica je kako McGregor nerijetko priča o tom trećem meču i dalje mu je teško prihvatiti da je izgubio. Ništa se nije promijenilo, jer jedan od fanova pitao je Conora je li Dustin pobijedio na koncu.

''Njegova glava bila je bolna, a mene je boljela noga. Dobro se osjećam s tim. Međutim, njegova noga također je bila uništena. Dobro sam samljeo to bedro. Osjećam se kao da stvari nisu rješene. To je najpošteniji odgovor koji mogu dati.'', napisao je Conor u svojoj objavi na Twitteru.

Dodao je Conor još jedan 'tvit' kao odgovor na tvrdnju da je Poirier primio više udarca u parteru, nego li sam Conor koji je zapravo bio u donjoj, podređenoj poziciji. Irac je priložio fotografiju Poiriera koji se držao za glavu u jednom od interjvua nakon meča.

''Uistinu gadni laktovi i upkickovi. Ili to, ili je možda naporna plava boca bila oko njega nakon te borbe. Nemojte se zavaravati, oni se ne raduju onome što slijedi. Ja ću se vratiti i poravnati ću račune. Jednom za svagda.'', napisao je McGregor za kraj.

Linker
16. travanj 2024 09:20