UFC

Conor McGregor o večerašnjem meču: ‘Takav stil je kriptonit za dugačkog boksača kao što je Fury!‘

Tyson Fury i Francis Ngannou

 Fayez NURELDINE/AFP/Profimedia
Fury sigurno neće dopustiti da Ngannou testira svoju snagu na njemu, jer bi poraz od Ngannoua značio pravu katastrofu za njega

Večeras nam je konačno na rasporedu boksački meč između Francisa Ngannoua i Tysona Furyja, tako da ćemo vidjeti je li Ngannou uspio toliko poraditi na svojim boksačkim vještinama i kondiciji i hoće li mu to biti dovoljno da ugrozi Furyja. Fury je veliki favorit, iako Francisa ipak ne treba ponižavati.

Njegov današnji glavni adut jest naravno snaga udarca kojom će pokušati ‘‘ugasiti‘‘ Furyja u ranim rundama, a s tim se slaže u popularni Conor McGregor. Irac je rekao kako je Ngannou i po prirodi više ‘‘stand-up‘‘ borac, nego što je samo MMA borac:

‘‘Za mene, Francis Ngannou je više kickboksač ili boksač, nego MMA borac. Više je ‘stand-up‘ borac nego MMA borac. Ako pokušate ubaciti ‘grappling‘, to za njega nije dobro jer on ima mentalitet ‘stand-up‘ borca. To će mu značiti u ovoj borbi. Ima težak zadatak s Tysonom Furyjem, ali svatko može baciti udarac. Bit će teško, uzbuđen sam vidjeti kako će se odigrati‘‘, rekao je McGregor na Twitteru.

‘‘Mike Tyson mu je u kutu, a takav stil je kriptonit za dugačkog boksača kao što je Fury. Mislim da Tyson neće dopustiti da Francis testira svoju snagu na njemu. Je li mu Mike Tyson dao koji savjet kako da uđe unutra, promijeni kut, pogodi udarac koji će sjesti točno na mjesto?‘‘, zapitao se Irac.

Fury sigurno neće dopustiti da Ngannou testira svoju snagu na njemu, jer bi poraz od Ngannoua značio pravu katastrofu za njega. No, tko zna, možda će Ngannou to učiniti i bez njegova dopuštenja.

Linker
24. travanj 2024 18:06