UFC

Conor McGregor opovrgnuo optužbe o ‘pogurancu‘ svojih boraca u TUF: ‘Nije istina, ništa nisam tražio!‘

  Conor McGregor  

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Sapunica se nastavlja

U petak je menadžer Daniel Rubenstein objavio listu boraca koji će sudjelovati u novoj sezoni TUF-a, te isto tako optužio slavnog Irca da je svojim utjecajem izgurao tri borca iz natjecanja kako bi osigurao mjesta svojim borcima. McGregor je postavljen kao trener za ovu sezonu, a na suparničkom mjestu čeka ga Michael Chandler.

"Ken Cross, Mitch Ramirez i Brandon Jenkins su borci koji su otpali iz natjecanja kako bi se osiguralo mjesto trojici Conorovih boraca." - izjavio je Rubenstein preko svog Twitter profila.

UFC borci Gilbert Burns i Chris Curtis također su optužili McGregora za isto, s time da je Burns još dodatno naglasio kako je bivši PFL natjecatelj Loik Radzhbov također jedan od boraca koji su izgurani od strane McGregora, što je Curtis potvrdio kao ‘apsolutnu istinu‘. McGregoru nije dugo trebalo da odgovori na ovakve optužbe.

"Nije istina. Poznajem samo jednog momka na ovom šou i on će se boriti za prvo mjesto! Nisam pitao niti tražio ništa! A još manje sam tražio da maknu neke od natjecatelja! Ja se samo trudim da se vratim u igru tako da odje.... od mene!" - odgovorio je McGregor očito vidno isfrustriran optužbama.

McGregoru će ovo biti drugi puta da je postavljen za trenera na TUF natjecanju; prvi put je to bilo 2015. godine kada mu je sa suparničke strane bio Uriah Faber. Ovo će McGregoru također biti i povratak u kavez nakon gotovo dvije godine i loma noge koji je zadobio u borbi protiv Dustina Poiriera.

Linker
20. travanj 2024 17:36