UFC

Conor McGregor prodao Proper Twelve viski i udvostručio svoje bogatstvo

Conor McGregor
 screenshot (YouTube)
Novi vrhunski potez odradio je Conor McGregor, majstor u borilištu, ali i na poslovnom polju

Ono što se u posljednje vrijeme najavljivalo, sad se i ostvarilo. Conor McGregor više nije vlasnik svog najpoznatijeg branda, ali za prodaju istog je zaradio svoje najveće novce u životu. Naime, prema informacijama do kojih su došli mediji, meksička tvrtka Becle otkupila je Conorov 51-postotni vlasnički dio Proper Twelve viskija za oko 150 milijuna dolara. Riječ je o gigantu na polju proizvodnje i distribucije alkoholnih pića, a s McGregorom je u parterstvu bila od samog pokretanja ovog proizvoda.

Kako je prema izvorima koji se bave bogatstvima poznatih osoba do sada njegovo bogatstvo iznosilo između 120 i 150 milijuna dolara, McGregor je ovim potezom isto udvostručio i trenutno je bogatiji nego ikad. Sve je bliže Floydu Mayweatheru Jr., koji se procjenjuje između 450 milijuna i pola milijarde dolara te je prema tome najbogatiji profesionalni sudionik ili bivši sudionik bilo kojeg borilačkog sporta u povijesti.

Conor se nakon povećanja svog bogatstva i dodatnog osiguranja budućnosti svoje obitelji sad može u potpunosti posvetiti onome za što tvrdi da mu je jednako važno, borilačkoj ostavštini. Poraz od Dustina Poiriera je prema informacijama upućenih podigao njegovu motivaciju na vrlo visok nivo te Irac jedva čeka povratak u Octagon. Trenutno se čini kako bi se on mogao dogoditi na ljeto te da će se tim putem okršaj s Poirierom razriješiti kroz završno poglavlje trilogije.

Osim viskija, Conor u svom vlasništvu ima još ponešto brandova. To su npr. linija odjeće August McGregor, web portal MacLife te McGregor FAST program treninga i sportske prehrane. Sve mu za sada jako dobro ide.

Linker
05. travanj 2024 05:02