UFC

Conorov povratak u kavez opet je odgođen: ‘Spominjali su četvrti mjesec, ali sada spominju ljeto‘

Conor McGregor

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
John Kavanagh otkrio je više informacija o povratku Conora McGregora

Povratak Conora McGregora sve više prerasta u svojevrsnu ‘‘sapunicu‘‘ kojoj nema kraja. Najveća MMA zvijezda izvan kaveza je od sedmog mjeseca 2021. godine, a još uvijek ne znamo kada će točno Conor vratiti u kavez.

Podsjećamo, McGregor je slomio nogu u meču protiv Dustina Poiriera i bilo je jasno da će dulje vrijeme izbivati iz kaveza. Međutim, ta pauza previše se oduljila i više nije pitanje ‘‘kada će se Conor vratiti?‘‘, nego ‘‘hoće li se uopće vratiti?‘‘.

Nakon što se nedavno vratio USADA-inom antidopinškom protokolu, MMA javnost zaključila je da će se Conor vratiti na UFC 300 eventu u 4. mjesecu sljedeće godine. Conorov trener John Kavanagh sinoć u MMA Houru otkrio je kako od toga neće biti ništa.

‘‘Nadali smo se travnju (4. mjesec). To je bila naša nada i to nam je rečeno. Ali sada se čini da će povratak uslijediti tek sljedeće ljeto. Ne znam zašto je to tako.‘‘, izjavio je Kavanagh, a prema navodima Conorovog trenera, ispada kao da su UFC-ovi ‘‘matchmakeri‘‘ krivi zbog konstantnih odgađanja.

McGregor se navodno želi vratiti u četvrtom mjesecu, ali UFC-ovi ‘‘matchmakeri‘‘ očito imaju neke druge planove.

‘‘Ovo sam ja govorio njemu. Okej, pomalo je demotivirajuće slušati kako će povratak uslijediti u travnju (4. mjesec), a sada je ipak srpanj (sedmi mjesec), ali nije kraj svijeta. To je nekoliko dodatnih mjeseci. Nije odlično, ali Conor trenutno uživa u treninzima. Problem je jedino što u ovom sportu ne ostajete dugo. Borilačke karijere su kratke.‘‘, pojašnjavao je Kavanagh, a zaključio je kako nema razloga za brigu.

‘‘Što mi dobroga može donijeti zabrinutost? Moja žena poslala mi je dobar citat, ovako nekako je glasio: ‘Sekiracija je poput plaćanja duga koji nije tvoj‘. Stoga, kako bude, bit će.‘‘, zaključak je glavnog čovjeka Conorovog tima.

Kavanagh je tijekom svog gostovanja u MMA Houru pričao i kako McGregor ponovo uživa trenirajući MMA i aktivno se baveći sportom, a kompletno Kavanghovo gostovanje u MMA Houru možete poslušati u videu ispod ovog teksta.

Linker
28. travanj 2024 02:56