UFC

Conorov trener podijelio odlične vijesti: ‘McGregor je i dalje gladan, ništa se nije promijenilo‘

John Kavanagh (lijevo) i Conor McGregor (desno)

 Brian Lawless/PA Images/Profimedia
John Kavanagh tvrdi kako ne trebamo otpisivati McGregora, jer motivacija je i dalje prisutna

Conor McGregor prije nekoliko dana napokon se vratio USADA-inim antidopinškim testiranjima i to bi trebala biti potvrda da je Irac ipak ozbiljan oko svog povratka. Mnogi sumnjaju u njegovu motivaciju i ne vjeruju da će se uistinu vratiti u kavez nakon teškog loma noge koji je zadobio još sredinom 2021. godine.

McGregor nas ipak konstantno uvjerava u svoj povratak i najavljuje da će se raditi o povratku za pamćenje. Teško je trenutno procijeniti koliko je McGregor spreman i koliko je udaljen od svog povratka, ali sudeći prema najnovijim izjavama njegovog trenera, Conor se marljivo priprema za svoj nastup.

‘‘Što je njegova motivacija u ovoj fazi karijere? Morate pitati njega, ali to je nešto što me intrigira. Kad ste osvojili pojas i imate toliko novca, što vas tjera na povratak? Samo jedan odgovor ima smisla, a ukoliko imate neki drugi, rado bih ga čuo. Mislim da Conor jednostavno voli sve ovo i stvarno uživa u tome. Kada nekome oduzmete financijsku motivaciju, tada saznate što ta osoba uistinu želi raditi. Conor nije odabrao golf, niti je počeo pecati. On nije tip osobe koja će otići na šestomjesečni odmor. Gdje god otiđe, tamo je dostupna dvorana, a uz njega su treneri i nutricionisti. Tako je sve čak i otkako je slomio nogu, ništa se nije promijenilo.‘‘, otkrio je Kavanagh.

Conor McGregor nerijetko odaje dojam osobe koja više nije posvećena sportu. Dojam je da se Irac okrenuo raskalašenom ‘‘lifestyleu‘‘ i ne živi onako kako bi jedan profesionalni borac na visokoj razini trebao živjeti. Nerijetko je Conor prisutan na raznoraznim ‘‘partyjima‘‘ koji obiluju alkoholom i zabavom do sitnih sati, ali Kavanagh nas uvjerava da Conor i dalje naporno radi.

‘‘Upravo danas poslao sam mu poruku, a on mi je odgovorio sa strunjače dok je trenirao s tipom koji je crni pojas. Conor trenira gdje god se nađe i jako je gladan. Radujem se njegovom povratku sljedeće godine, neovisno o datumu. Ne znam kada će se točno vratiti, ali silno se veselim njegovom povratku.‘‘, dodao je Conorov dugogodišnji trener.

Dobre su ovo vijesti od strane Kavanagha i nitko zapravo ne želi gledati nespremnog Conora kako dijeli kavez s ponajboljim borcima na svijetu. UFC-u bi dobro došao Conor koji i dalje može konkurirati za sam vrh, a ukoliko je Conor uistinu ‘‘gladan‘‘ kao što Kavanagh tvrdi, čeka nas jako zanimljiv povratak najpopularnijeg MMA borca na svijetu.

Linker
01. svibanj 2024 08:03