UFC

Cormier je očekivao više od Leona Edwardsa: ‘Želio sam vidjeti nešto više, ali to nije njegova krivica‘

Leon Edwards 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Edwards nije pružio atraktivan nastup, no učinio je sve što treba da pojas ostane kod njega

Svi će se složiti kako Colby Covington protekle subote na UFC 296 priredbi nije pokazao puno, no ruku na srce, puno nije pokazao ni Leon Edwards. Da, učinio je ono što treba da obrani titulu, no daleko je to od nekog impresivnog nastupa o kojem će se dugo pričati.

Upravo to smatra i Daniel Cormier, a rekao je kako se slaže da je prvak pošteno obranio pojas, no i dalje se ne može oteti dojmu da je želio i očekivao više od njega. Kako god, ne želi ništa oduzimati od njegove nove obrane titule.

‘‘Ako ću biti u potpunosti iskren, iako je ovo bila dominantna predstava od strane prvaka, ostavila mi je osjećaj da sam želio vidjeti nešto više. Jer generalno, kada imamo ovakve tipove mečeva, često imamo zabavne, uzbudljive i borbe prepune akcije, ali imamo i stvari koje dođu nakon borbe‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘Dobili smo jednu dominantnu izvedbu, no pogodite što, ostalo nije Leonova krivica. On je kao prvak došao i borio se onako kako se i tipično bori – kontrolirao ga je i tjerao da se bori njegovim tempom. Covington nije nametnuo pritisak, nije iskoristio priliku te je zbog toga sada na meti kritika‘‘, pojasnio je.

Edwards također nije pružio atraktivan nastup, no učinio je sve što treba da pojas ostane kod njega. Nakon onakve izjave Covingtona na press konferenciji, vjerojatno je dao sve samo da ne izgubi od takvog čovjeka. Pobijediti je uspio, a sad ćemo vidjeti koji je njegov sljedeći izazov.

Linker
01. svibanj 2024 01:28