UFC

Cormier smatra da Chandlera treba platiti manje: ‘Zašto bi dali PPV bodove nekome tko ne prodaje?‘

Conor McGregor (lijevo), Dana White (sredina) i Michael Chandler (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc Fight Pass)
S obzirom da je za borbu potrebno dvoje, možda bi ipak bilo ispravno isplatiti i Chandlera u cijeloj toj priči

Dugo je Michael Chandler čekao, no svoju priliku konačno je i dočekao – u šestom mjesecu ove godine, točnije 29., borit će se protiv Conora McGregora na UFC 303 priredbi. Cijela saga oko Conorovog povratka je trajala jako dugo, no konačno je dobila sretan kraj, prije svega za Chandlera.

Chandler je ovaj meč čekao iz vrlo jednostavnog razloga, a to je naravno zarada koju odnese svaki protivnik Conora McGreogra. Međutim, Daniel Cormier je jučer rekao da Chandler možda i neće zaraditi toliko puno jer on nije taj koji će prodati taj meč:

‘‘Ne znam zašto bi dali PPV bodove nekome tko uopće ne prodaje tu borbu. Ovo nije nikakva mržnja prema Mikeu, ali on ovdje ne prodaje ništa. Kada se borite protiv Conora McGreogra, on je taj koji prodaje. On je očito taj koji će biti dio PPV-a, ali i dio biznisa općenito‘‘, rekao je Cormier u ‘‘Funky and the Champ‘‘ podcastu.

‘‘Mike je i dalje rangiran na petom ili šestom mjestu na svijetu, tako da je svakako relevantan. Međutim, cijela ova priča je bazirana oko Conora McGregora i upravo je to razlog zbog kojeg Conor konstantno Mikeu govori pod kojim uvjetima će se odvijati stvari‘‘, pojasnio je.

S obzirom da je za borbu potrebno dvoje, možda bi ipak bilo ispravno isplatiti i Chandlera u cijeloj toj priči. Sigurno će i bez PPV bodova zaraditi više nego u bilo kojem meču do sada, no ipak je on taj koji s Conorom ulazi u kavez i koji definitivno zaslužuje i PPV bodove.

Linker
02. svibanj 2024 02:03