UFC

Cormier tvrdi da prijateljstvo nije jedini razlog zašto se Merab ne želi boriti protiv Sterlinga: ‘Zna što se događa na treningu‘

Merab Dvalishvili i Aljamain Sterling

 Facebook (aljamain Sterling)
Najpoštenije bi sada bilo reći da je red na Sterlingu da pokaže Merabu da mu je prijatelj i da sad pruži njemu priliku da ovoji pojas

Velike kontroverze izaziva odnos između Meraba Dvalishvilija i Aljamaina Sterlinga, pogotovo u posljednjih nekoliko tjedana. Kako je Sterling izgubio titulu od Seana O‘Malleyja, mnogi su očekivali da će Merab sada konačno prihvatiti izazov i okušati se u borbi za titulu bantam kategorije.

Međutim, Merab je rekao da će opet čekati jer želi da njegov prijatelj Sterling ponovno dobije priliku. Zazvali su tada fanovi Sterlinga da sad on Merabu pokaže da je prijatelj i da mu prepusti priliku za napasti titulu, a Daniel Cormier smatra da prijateljstvo nije jedini razlog zašto Merab odbija taj meč.

‘‘Merab stalno govori kako se ne želi boriti protiv svog prijatelja. Ja ću vam također reći ovo, dio razloga zašto se i ja nisam htio boriti protiv Caina Velasqueza je taj što sam znao što se događa u dvorani svaki dan. Pitanje je, kako bi Merab uistinu mislio o toj borbi da ne zna što se u dvorani događa‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘Prijateljstvo je očito razlog broj jedan, ali također ako trenira s tim likom, zna koliko bi teško bilo upisati pobjedu protiv njega, ukoliko bi uopće bilo moguće. Generalno, tip koji ne želi borbu je onaj koji nije prvak, a u tom slučaju je to Merab Dvalishvili‘‘, dodao je.

Najpoštenije bi sada bilo reći da je red na Sterlingu da pokaže Merabu da mu je prijatelj i da sad pruži njemu priliku da ovoji pojas. Merab se toliko toga odrekao do sada u Sterlingovu korist, tako da je to najmanje što Aljamain sada može učiniti.

Linker
09. svibanj 2024 01:21