UFC

Cormier upozorio McGregora: ‘Borba protiv Gaethjea je opasna, a i Justin se ne želi boriti s likovima na steroidima‘

Conor McGregor 

 Stacy Revere/Getty images/Profimedia
U posljednjem je nastupu Conor doživio težak prijelom noge od kojeg se dugo oporavljao, a loš niz u kojemu se trenutno nalazi mu također ne ide u prilog

Nedavno je Conor McGregor izjavio kako je njegova sljedeća borba Justin Gaethje, a ne Michael Chandler protiv kojeg se natječe u ovoj sezoni ‘‘TUF-a‘‘. Dana White ga je dan nakon odmah demantirao, no izgleda kako popularni Irac ne želi odustati od ideje da se protiv Gaethjea bori za BMF pojas.

Međutim, Daniel Cormier mu to ipak ne bi savjetovao. S obzirom da je Gaethje sada prvi na ljestvici izazivača, DC smatra kako je on u ovom trenutku jednostavno previše opasan protivnik za McGregora:

‘‘Iako bi to bola zabavna borba, svakako vjerujem da je ovo jako opasna borba za Conora McGregora jer je Justin Gaethje sada prvi na listi izazivača. Ako nešto može zapečatiti njegov napad na titulu, onda je to pobjeda nad Conorom McGreogorom. Justin Gaethje je i sam rekao da se ne želi boriti s tipovima na steroidima‘‘ rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘Ali ako ima tu priliku ispred sebe i ukoliko će USADA testirati McGregora, zašto ne? On je fantastičan borac i pobjeda nad Poirierom je pokazala koliko je napredovao. McGregor i Gaethje bi razvalili krov svake arene, pogotovo jer je Gaethje tip koji se ne boji ničega što Conor donosi u kavez‘‘, dodao je.

Sigurna stvar u cijeloj priči jest da ni Chandler ni Gaethje nisu lagane borbe za McGregora. U posljednjem je nastupu doživio težak prijelom noge od kojeg se dugo oporavljao, a loš niz u kojemu se trenutno nalazi mu također ne ide u prilog. Kako god, valja prvo vidjeti što će biti s USADA-om i kada će Conor dobiti dozvolu da se opet bori.

Linker
13. svibanj 2024 17:31