UFC

Dobili smo još jednog finalista ovogodišnjeg ‘TUF-a‘, McGregor i Chandler se ponovno sučelili u kavezu

Conor McGregor i Michael Chandler

 Ufc Fight Pass
Finala ovogodišnjeg ‘‘TUF-a‘‘ će se održati ove subote na UFC 292 priredbi, naravno na preliminarnom dijelu

Dvanaesta epizoda ovogodišnjeg ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ je noćas emitirana, a u njoj je prikazano polufinale u bantam kategoriji. Nastupili su Cody Gibson ispred tima Chandler, dok je McGregora i njegov tim predstavljao Rico DiScullo.

Borbu je DiScullo otvorio s dobrim ‘‘low kickovima‘‘, a sve to na ozlijeđeno koljeno Gibsona čega je očito DiScullo bio itekako svjestan. Gibson je ubrzo ušao u klinč i srušio ga dolje, uzeo mu je leđa i zaključao ‘‘body triangle‘‘. Pokušao je Gibson doći do ‘‘RNC-a‘‘, no nije uspio nego je nastavio nanositi udarce u parteru.

U samoj rundi je bilo dosta ‘‘grappling‘‘ izmjena, a Gibson mu je ponovno bio na leđima, ali i u ‘‘mountu‘‘ odakle je bacao teške udarce. DiScullo se uspio pridići, no ubrzo je ponovno završio u parteru te je Gibson zakljuao ‘‘arm triangle‘‘ gušenje, nakon čega je DiScullo tapkao.

Cody Gibson novi je finalist u bantam kategoriji, a ove subote će se na UFC 292 priredbi boriti protiv Brada Katone iz McGregorovog tima. Dok je ležao na podu nakon poraza, DiScullo je vikao kako se poskliznuo i da ga je to koštalo pobjede. Kako god, Gibson se pokazao boljim borcem te je bilo pitanje vremena kada će doći do finiša.

U ovoj epizodi su se i treneri ponovno sučelili u kavezu, te iako je McGregor radio grimase, nije bilo nikakvog nasilja. Umjesto toga su si pružili ruke i rukovali, tako da Dana nije imao dodatnog posla.

Finala ovogodišnjeg ‘‘TUF-a‘‘ će se održati ove subote na UFC 292 priredbi, naravno na preliminarnom dijelu.

Linker
09. svibanj 2024 02:53