UFC

Curtis Blaydes nezadovoljan satnicom UFC 304 priredbe: ‘Nema šanse da bi to učinili Conoru McGregoru‘

Curtis Blaydes
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Iako su borci dosta molili za neki bolji termin, UFC je odlučio zadržati planiranu satnicu koja odgovara američkoj publici

UFC 304 održat će se u Manchesteru ovoga ljeta, točnije 27. srpnja. Tom Aspinall i Leon Edwards branit će svoje titule pred domaćom publikom, a ono o čemu se dosta govorilo jest vrijeme održavanja eventa. S obzirom da se radi o PPV priredbi, satnica će biti prilagođena američkoj publici.

To bi značilo da ćemo naslovnu i sunaslovu borbu gledati oko 5:00 ujutro po lokalnom vremenu, a teško je zamisliti kakav je osjećaj boriti se u ta doba. Blaydesu to nikako ne sjeda te je neki dan u ‘‘The MMA Houru‘‘ izrazio nezadovoljstvo:

‘‘To je njihova ideja, tako da ćemo svi morati biti vampiri tokom cijelog tjedna. Ne znam kako drugačije da to učinimo. Ne znam što ćemo uopće raditi u jedan ujutro taj dan, cijeli grad će spavati. To je nešto na čemu još radimo, a plan je da budemo kao vampiri cijeli tjedan‘‘, započeo je Blaydes.

‘‘Jako sam iznenađen. Ono, ljudi, zar imate takvo nepoštovanje prema Tomu i Leonu da im dadnete normalno vrijeme borbe? Mislim da to nikada ne bi napravili Conoru McGregoru. Nema šanse da bi to napravili njemu ili Oliveiri. Mislim da je to nepoštovanje. Znam da ih za mene nije briga, ali ja govorim o Aspinallu i Leonu‘‘, dodao je.

Iako su borci dosta molili za neki bolji termin, UFC je odlučio zadržati planiranu satnicu koja odgovara američkoj publici. Svakako će biti zanimljivo vidjeti kako borac izgleda kada se bori u 4 ili 5 sati ujutro, no njima će to sigurno biti otegotna okolnost.

Linker
22. srpanj 2024 03:50