UFC

Curtis Blaydes smatra da MMA ima najgoru bazu fanova: ‘Pogledaju jednu borbu i odmah te osude‘

Curtis Blaydes

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
‘Razor‘ nije previše sretan odnosom fanova prema borcima

Od svih prisutnih i poznatih sportova, MMA ima daleko najgoru bazu fanova, riječi su to UFC-ovog teškaša Curtisa Blaydesa.

Iako se nije teško složiti kako većina fanova ima dosta promjenjivo mišljenje o borcima, a to je posebno izraženo u činjenici da svi mi, borcima najviše 'sudimo' po posljednjem nastupu. Na teži način iskusio je to i Curtis Blaydes.

Četvrtorangirani teškaš je u posljednjih nekoliko nastupa ostvario impresivne pobjede protiv Chrisa Daukausa, Juniora Dos Santosa, a manje atraktivnu borbu je imao protiv Alexandera Volova ili primjerice Jairzinha u kojima je hrvački dominirao te je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom.

U intervjuu za Hannibal TV Curtis je kritizirao reakciju borilačke zajednice na Rose Namajunas i njen gubitak titule: ''Bilo je vremena kada su iste stvari govorili za Rose, također su ih govorili i za Andersona Silvu, GSP-a, a sada ih govore i za mene. Pogledaju jednu borbu i kažu da je u njoj cijeli tvoj rezime. Tako dolaze do svojih sudova.''

Nakon svoje zadnje pobjede protiv Chrisa Daukausa Blaydes je uspio na neki način pridobiti fanove nazad na svoju stranu. No izgleda kako 'Razor' nije bio previše pogođen komentarima na svoj račun svakako.

Curtis u kavez ulazi sljedećeg mjeseca i to na UFC London priredbi, a protivnik će mu biti domaćin Tom Aspinall.

Linker
20. travanj 2024 18:07