UFC

Cyborg brutalno odgovorila na Rondinu tvrdnju da je ‘najveća borkinja ikada‘, evo što joj je poručila

Cris Cyborg

 DIEGO RIBAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Diego Ribas/zuma Press/profimedia
Legendarnoj brazilskoj borkinji nije najbolja ‘sjela‘ Rondina samohvala

U srijedu smo prenijeli dio razgovora Ronde Rousey s YouTubericom Valerijom Lipovetsky, a kojoj je, govoreći o svom porazu od Holly Holm, među ostalim, rekla kako je u tu borbu ušla s potresom mozga i lošim štitnikom za zube, ali da unatoč tome, zna da je "najveća borkinja ikada rođena". Na tvrdnju nekoć ponajveće UFC-ove zvijezde sada je stigao i odgovor, poprilično brutalan, a potpisuje ga legendarna Cris Cyborg.

"Jadna djevojka, još uvijek pati od CTE-a (kronična traumatska encefalopatija, degenerativna bolest mozga koja se može javiti nakon višestrukih trauma glave, op.a.). Nadam se da je konačno dobila dobar štitnik za usta", napisala je na društvenim mrežama Bellatorova prvakinja u perolakoj kategoriji, a koja je istu titulu držala i u UFC, Strikeforce i Invicta organizacijama.

Posljednji MMA meč Cyborg je odradila početkom listopada prošle godine kada je, na Bellator 300 priredbi, po peti put obranila naslov u "featherweightu" pobijedivši Cat Zingano tehničkim nokautom u prvoj rundi, a trenutno se priprema za boksački meč protiv Widnelly Figueroe, koji je na rasporedu 27. travnja. Bit će to ukupno četvrti ulazak u ring za Cyborg, a prethodna tri okončala je pobjedama, i to nad Simone da Silvom, Gabrielle Holloway i Kelsey Wickstrum.

Linker
21. travanj 2024 20:05