UFC

Kompletiran je tim komentatora za UFC 300 event: Postava je očekivana, Bisping izostao sa spiska

Daniel Cormier

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Nije bilo neočekivanih odluka prilikom odabira komentatorskog tima

UFC 300 event gotovo pa kuca na vrata. Osam dana dijeli nas od spektakularnog i ponajvećeg eventa u povijesti UFC-a. ‘‘Fight card‘‘ već neko vrijeme javno je poznat, a Jamahal Hill i Alex Pereira dobili su čast predvoditi ovaj event koji je na rasporedu 13. travnja (4. mjesec).

T-Mobile Arena u Las Vegasu ugostit će ovaj epski spektakl, a svi ostali moći će uživati putem televizijskog prijenosa. Danas je otkriveno tko će činiti službeni komentatorski tim tijekom UFC 300 eventa.

Odabrani trojac zapravo je očekivan, a čine ga Jon Anik, Daniel Cormier i Joe Rogan. Standardna postava tijekom UFC-ovih ‘‘PPV‘‘ evenata, posebno kad se radi o eventima na američkom teritoriju. Joe Rogan već nekoliko godina preskače evente koji su izvan SAD-a, ali UFC 300 održat će se u Las Vegasu i nema razloga da Rogan ne bude dio tog spektakla.

Kad je u pitanju ostatak tima, Megan Olivi odrađivat će ulogu reporterke u ‘‘backstageu‘‘, dok će se poznati MMA trener Din Thomas u prijenos povremeno uključivati davajući stručne analize i komentare.

Chael Sonnen i Anthony Smith bit će dio takozvanog ‘‘desk teama‘‘ i zajedno s Teddyjem Atlasom stručno će analizirati borbe uoči samog eventa, ali i nakon završetka priredbe.

Naravno, Bruce Buffer bit će osoba koja će predstavljati borce unutar samog kaveza i time je upotpunjen UFC-ov tim koji će sudjelovati u prijenosu i približavanju događaja gledateljima pred malim ekranima.

Komentatori poput Laure Sanko, Dominicka Cruza, Michaela Bispinga, Paula Feldera itd. nisu dobili čast obavljati tu ulogu na ovom eventu, ali mjesta su ograničena i netko je morao otpasti.

Linker
22. travanj 2024 20:43