UFC

Dana poručio Furyju: ‘Želiš saznati tko je najopakiji čovjek na svijetu? Organizirat ću ti borbu s Jonesom‘

Tyson Fury i Dana White

 Screenshot (bt Sport Boxing, Themaclife)
Šanse da Fury uđe u kavez su nikakve, no njega ionako želimo gledati u meču protiv Usyka za ujedinjenje titula

Nedavno su se Tyson Fury i Jon Jones po društvenim mrežama prepirali oko toga tko treba nositi titulu ‘‘najopakijeg čovjeka na svijetu‘‘, a u raspravu se uključio i Joe Rogan koji je rekao da ta titula trenutno pripada Jonu Jonesu. Furyju to nije sjelo te se kasnije obrušio na njega, Danu Whitea i samog Jonesa.

To nije promaklo UFC-ovom predsjedniku, koji je već predložio Furyju da dođe u UFC i okuša se protiv Jona Jonesa. Fury je potom rekao da se on ‘‘ne valja po podu‘‘ nego da stoji i udara, a Dana je nakon noćašnje UFC-ove priredbe ponovno pozvao Furyja da dođe:

‘‘Volim Tysona Furyja i s njim imam odličan odnos. No, trenutno se vodi debata oko najopakijeg čovjeka na svijetu. Jon Jones je najopakiji čovjek na svijetu. To uopće nije sporno. No, ako želimo pričati o najopakijem u boksačkom ringu, to je onda Tyson Fury. Jasno je da bi Tyson pobijedio da on i Jon boksaju, no svi ti tipovi iz boksa samo pričaju i žele borbu samo u ringu‘‘, rekao je Dana na press konferenciji.

‘‘Poručujem Tysonu Furyju uz svo poštovanje, ukoliko želiš saznati tko je uistinu najopakiji čovjek na svijetu, organizirat ću tu borbu. Organizirat ću borbu između Furyja i Jonesa u kavezu. Našli smo način da platimo Floyda Mayweathera, naći ćemo i za tebe‘‘, dodao je.

Ovo je još jednom bačena rukavica u lice Tysona Furyja, iako su šanse da Fury uđe u kavez gotovo nikakve. Svejedno bi bilo zanimljivo gledati ovaj okršaj, no ono što sad svi želimo za Furyja je okršaj protiv Usyka za ujedinjenje titula.

Linker
21. srpanj 2024 06:47