UFC

Dana White odbacuje pretpostavke da je McGregor tražio više novca: ‘On to nikada ne bi napravio‘

White i McGregor

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA
Očito je da gazda UFC-a odbacuje neke sulude pretpostavke kako je Conoru dosta borbi

Cijela borilačka zajednica spekulira zašto se Conor McGregor povukao s UFC-a 303, Dana White je morao izaći u javnost kako bi odbacio ludu teoriju zavjere.

"The Notorious" se trebao dugo očekivano vratiti u kavez 29. lipnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Međutim, fanovi su sada zabrinuti da možda nikada više neće vidjeti svog junaka u akciji. U vijestima koje su MMA entuzijaste ostavile devastiranim, s manje od mjesec dana do borbe, Conor McGregor službeno se povukao iz svog okršaja s Michaelom Chandlerom. Ova borba, koja je dobro "marinirana" tijekom njihovog zajedničkog nastupa na The Ultimate Fighteru trebala je biti uzbudljiv spektakl za fanove.

Nažalost, McGregorova gotovo trogodišnja pauza od natjecanja će se još više produžiti, dok mnogi poput Chaela Sonnena koji sugeriraju da možda nikada više neće boriti.

Bivši dvostruki UFC prvak povukao se zbog ozljede. No, to nije spriječilo neke pojedince da spekuliraju o drugim mogućim razlozima. Dana White je odlučno odbacio te glasine, negirajući priču koja se proširila.

Čelni čovjek UFC-a odbacuje tvrdnje da se McGregor povukao iz borbe bez razloga, a podsjetio je da su oni trebali uprihoditi bar 20 milijuna dolara čistog profita.

Tijekom gostovanja u emisiji The Jim Rome Show, objasnio je: "Conor McGregor... Rekao sam to mnogo puta prije, i reći ću opet: Conor McGregor to nikada nije napravio."

"Conor McGregor nikada prije borbe nije pokušao ponovno pregovarati o ugovoru ili tražiti više novca. Nikada nije napravio ništa ni približno slično tome."

"On je čvrst kao stijena kada je riječ o poslovnom partneru. Conor McGregor je trenutno ozlijeđen; to je apsolutna stvarnost."

"Ne, nikada nije napravio ništa slično."

Linker
16. rujan 2024 16:28