UFC

‘Mislim da će siroti Chandler i dalje čekati Conora McGregora‘

Michael Chandler

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Michael Chandler silno želi odmjeriti snage s najvećom svjetskom MMA zvijezdom

Borilačka javnost sve više osjeća žaljenje prema Michaelu Chandleru. Popularni UFC-ov borac lake kategorije više od godinu dana čeka povratak Conora McGregora i njihov međusobni okršaj u kavezu.

Još prošle godine Chandler i McGregor su odrađivali ulogu glavnih trenera u sklopu ‘‘The Ultimate Fighter‘‘ showa, a pretpostavljalo se kako bi kasnije te godine trebao uslijediti njihov međusobni okršaj.

Borba nije ugovorena tijekom prošle kalendarske godine, ali Chandler je i dalje čekao te se nadao povratku ‘‘Notoriousa‘‘. Mnogi su javno savjetovali Chandlera da se okrene drugim opcijama i da gubi vrijeme čekajući. Međutim, ranije ove godine UFC je napokon potvrdio meč kojem se Chandler toliko nadao. Conor McGregor protiv Michaela Chandlera, 29. lipnja (šesti mjesec) u Las Vegasu.

Činilo se kako je Chandler uistinu dočekao, ali šok je uslijedio tijekom prošlog tjedna. Conor McGregor otkazao je svoj nastup zbog ozljede, a trenutni plan je pronalazak novog datuma, nakon što se McGregor oporavi.

Sada su još glasniji savjeti koji govore Chandleru da uistinu odustane od tog meča i potraži novog protivnika, ali Dana White ističe kako Chandler ima pravo čekati i vjeruje kako je to njegova želja.

‘‘Mislim da siroti Chandler želi čekati Conora McGregora. Što god on poželi, učinit ćemo. On je jedan od najboljih sportaša s kojima sam radio. Jako je dobra osoba i uživam surađivati s njim. Što god poželi, ispunit ćemo mu želju.‘‘, rekao je White gostujući u ‘‘The Jim Rome‘‘ showu.

Epiteti ‘‘siroti‘‘ zanimljiv je detalj, jer očito i White osjeća svojevrsni žal zbog situacije u kojoj se Chandler našao. ‘‘Iron‘‘ je mogao frekventno nastupati u periodu u kojem je čekao McGregora, a upitno je hoće li Conor ikada više biti spreman ući u kavez. Ne vrati li se Irac u kavez, Chandlerovo iščekivanje bit će jedan od najpromašenijih poteza od strane nekog borca na visokoj razini.

Linker
21. lipanj 2024 18:01