UFC

Dana White otkrio: Glover Teixeira protiv Jamahala Hilla za titulu poluteške kategorije!

  Dana White 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ne želi gledati revanš

Poluteška kategorija UFC-a i dalje je bez prvaka nakon što su Jan Blachowicz i Magomed Ankalaev odradili borbu koja je završila neriješeno, a predsjednik UFC-a Dana White vidno razočaran izvedbom oba borca odlučio je priliku za osvajanje titule dati drugima.

"Glavna borba večeri bila je užasna. Skoro sam zaspao nakon treće runde. Ali što ćeš, što možeš učiniti na takvo nešto?"

Prvi PPV event 2023. godine trebao bi za glavnu borbu večeri imati borbu za titulu poluteške kategorije u kojoj će se ovoga puta boriti bivši prvak Glover Teixeira i Jamahal Hill. Glover se ionako trebao boriti ove subote, no borba mu je otkazana nakon što se prvak Jiri Prochazka ozlijedio.Jamahal Hill pod okriljem UFC organizacije ima pet pobjeda i samo jedan poraz, a trenutno je u nizu od tri uzastopne pobjede.

Tako će Glover još jedanput dobiti priliku nakon sjajne izvedbe protiv Jirija Prochazke u kojoj je izgubio titulu. Podsjetimo se, Glover se na ljeto ove godine borio protiv Čeha, te bodovno vodio sve do posljednje runde kada je napravio pogrešku koju je Jiri iskoristio te postao novi prvak. Jamahal Hill je u posljednje tri borbe osvajao bonuse za izvedbu i za borbu večeri, tako da očekujemo još jednu sjajnu borbu.

Linker
24. travanj 2024 00:50