UFC

Dana White podijelio pet bonusa na jučerašnjem ‘eventu‘, nagrađen i borac koji nije uspio zadovoljiti vagu u petak

Bryan Battle

 MATT DAVIES/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Matt Davies/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Ovo su borci koji su dobili 50.000 dolara

Još jedna sjajna publika na UFC on ABC 4 u Charlotti dovela je do velikodušne isplate predsjednika UFC-a Dana Whitea s pet boraca koji su zaradili bonuse nakon borbe u subotu.

White je osobno skinuo kapu lokalnom heroju Bryanu Battleu nakon što je u svojoj borbi protiv Gabea Greena ubilježio brutalan nokaut nakon samo 14 sekundi i tako sjajno otvorio cijelu večer. Battle u početku nije ispunjavao uvjete za bonus jer je pao vagu u petak, ali White ga je ipak kasnije odlučio nagraditi nakon što je upisao nevjerojatan nokaut.

Matt Brown također je osvojio bonus od 50.000 dolara nakon što je izjednačio rekord svih vremena po broju nokauta u UFC-u pobjedom nad Court McGeejem u prvoj rundi. Sve u svemu, Brownu je ovo već deveti bonus u njegovoj dugoj UFC karijeri koja je počela još 2008. godine kada se pojavio u sedmoj sezoni "The Ultimate Fightera".

Niti u glavnoj borbi večeri nije nedostajalo akcije koja se treba nagraditi. Nakon što je završio Jairzinha Rozenstruika "rear naked chokeom" u prvoj rundi, Jailton Almeida također je kući odnio bonus te produžio svoj ukupni pobjednički niz na 14 trijumfa zaredom.

Još su dvije borbe na "main cardu" nagrađene bonusima. Prvo je Carlos Ulberg dobio bonus za svoj nokaut u prvoj rundi nad Ihorom Potierijom te mu je to drugi UFC bonus nakon što je u svom debiju za promociju pokupio priznanje i 50.000 dolara za borbu večeri. Zaključno, Ian Garry osvojio je nagradu za nastup večeri nakon sjajnog "high kicka" koji mu je otvorio put do finiša protiv Daniela Rodrigueza te je uz ulazak u 15 najboljih velteraša svijeta dobio i dodatan novčani impuls.

Linker
22. travanj 2024 20:37