UFC

Dana White poludio na pitanje o Ngannouu: ‘To me ne zanima, gotovo je! Čestitam ti na najglupljem pitanju!

Dana White

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
Čelnom čovjeku UFC-a nije najbolje sjeo prijedlog da u kopromociji s PFL-om organizira meč između Ngannoua i Jonesa

Prošlog smo tjedna pisali o tome kako je Matt Brown, gostujući na "The Fighter vs. The Writer" podcastu, sugerirao kako bi UFC, u kopromociji s PFL-om, trebao organizirati meč između Francisa Ngannoua i Jona Jonesa. Potaknut prijedlogom UFC-ovog veterana, novinar MMA Junkieja na medijskoj je konferenciji nakon 295 priredbe u Madison Square Gardenu postavio pitanje Dani Whiteu u kojem je ponovio Brownov prijedlog. Čelnom čovjeku UFC-a, međutim, takvo pitanje, u najmanju ruku, nije najbolje sjelo.

"To me ne zanima", odlučno je odbrusio White na sam spomen Ngannoua, pa nastavio: "Pokušali smo organizirati tu borbu, oni to nisu htjeli učiniti. Gotovo je. On (Ngannou) se više ne bori ovdje, a ja nisam zainteresiran".

Danu je "triggeralo" pitanje o Ngannouu, a osobito ga je zasmetala sugestija da bi se eventualna borba između "Predatora" i Bonesa" trebala organizirati u kopromociji UFC-a i PFL-a, budući da smatra kako takav potez nema smisla.

"Trebam li to napraviti u kopromociji s PFL-om? Imamo prvu, drugu i treću najposjećeniju priredbu u povijesti MSG-a, a oni ne mogu prodati je***i ‘gate‘. To je glupo pitanje, ali samo naprijed. Zašto bih to učinio", rekao je revoltirani 54-godišnjak, pa nastavio u istom tonu: "Zašto bih to napravio u kopromociji s, primjerice, Bellatorom ili PFL-om? Zbog ESPN-a? Pobijedio si s najglupljim pitanjem večeri, čestitam ti!".

Linker
04. svibanj 2024 22:41