UFC

Dana White vjeruje da će do ljeta imati pune dvorane, otkrio i gdje

 screenshot (YouTube, UFC)
Publika se polako počinje vraćati na sportske priredbe u Americi

Uskoro će većina sportskih momčadi na području SAD-a krenuti vraćati publiku na svoje utakmice. Naravno, to će za početak biti u određenom postotku ukupnog kapaciteta dvorane ili stadiona, koji bi se u skladu s epidemiološkom situacijom trebao povećavati.

To je svakako dobra vijest za sve sportove, uključujući MMA. Tu je naravno u prvom planu UFC pa je uvijek zanimljivo čuti što njihov predsjednik Dana White misli o tome te kad će se publika vratiti na priredbe najveće svjetske borilačke promocije.

"I ja imam planove, no ja ne želim postotak, prihvaćam samo potpuno rasprodane tribine. Meni se trenutno jako sviđa ovdje u UFC APEX-u, uistinu mi je lijepo", prenosi Whiteove riječi MMA Junkie.

No, naravno da predsjednik UFC-a vjeruje kako će uskoro uspjeti među svoje prihode vratiti jedan od najvažnijih, ulaznice za priredbe pa makar to bilo upravo u APEX-u.

"Rekao sam prije koji dan ESPN-u kako sam optimističan da bismo do početka ljeta mogli imati publiku. Ako ne ovdje, onda na Floridi", najavio je White.

Neke borilačke priredbe u Americi već su se dogodile pred publikom, posebno na navedenoj Floridi, no uz poštivanje mjera. White je ovim putem samo još jednom potvrdio da njega takve opcije ne zanimaju. UFC će svoje priredbe održavati bez publike sve dok ne budu mogli vratiti onakvu atmosferu na kakvu smo svi navikli. Ako se Whiteovi planovi ostvare i u pitanju bude ljeto, to je nešto što bismo vjerojatno svi odmah potpisali.

Linker
24. travanj 2024 09:04