UFC

Daniel Cormier o UFC 300 eventu: ‘Stipe i Jones neće biti spremni, Chandler će predvoditi UFC 300!‘

Michael Chandler

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
‘‘DC‘‘ je istaknuo tri borbe koje bismo mogli gledati na velikom UFC-ovom eventu

UFC 300 trebao bi biti najveći MMA event u sljedećoj kalendarskoj godini. Prema trenutnom rasporedu, UFC 300 gledat ćemo u četvrtom mjesecu sljedeće godine, a trenutno nisu poznate apsolutno nikakve službene informacije po pitanju ‘‘fight cardu‘‘.

Nakon što je Dana White prije nekoliko dana potvrdio kako Conor McGregor neće nastupiti niti na jednom od prva tri velika UFC-ova eventa u 2024. godini, mnogi su to protumačili kao UFC-ovu odluku da McGregor predvodi UFC 300 priredbu. S time se slaže i Daniel Cormier.

‘‘UFC 100 je imao Brocka (Lesnara), zar ne? Uz Georgesa St-Pierrea i sve ostale tipove. UFC 200 također je imao Brocka. Trebali smo se boriti Jones i ja, ali na kraju smo se borili Anderson Silva i ja, a tu su bili Brock i ostala velika imena. UFC 300 mora imati jedno takvo veliko ime, ali više nemamo Brocka Lesnara. Stoga mislim da ćemo sigurno dobiti meč Conora McGregora i Michaela Chandlera. Mislim da će Michael Chandler dobiti priliku u glavnoj borbi večeri. Čovječe, Michael Chandler će predvoditi UFC 300, koliko je to ludo?‘‘, rekao je Cormier.

Michael Chandler inače je tek 2021. godine debitirao u UFC-u, a samo tri godine kasnije mogao bi predvoditi jedan od najvećih evenata u povijesti organizacije. Iako zasad nije uspio doći do pojasa, Chandler bi mogao dobiti tako veliku privilegiju. Naravno, Conor McGregor tu je glavni faktor, a Chandler ima sreću da će biti sljedeći Conorov protivnik.

Što se tiče ostatka ‘‘fight carda‘‘, Cormier predviđa dvije borbe u kojima će UFC-ov pojas biti u igri. Nažalost, obračun Jona Jonesa i Stipe Miočića nije meč koji će se naći na UFC 300 eventu.

‘‘Što se tiče ‘co-main‘ eventa, kad pogledam kako stoje stvari, znam da Jones i Stipe (Miočić) neće biti spremni. Vjerujem da će borac (Pavlovich ili Aspinall) koji ovaj tjedan osvoji ‘interim‘ pojas nastupiti na tom eventu. Leon Edwards i Colby Covington bit će dostupni do tada, zar ne? Oni se bore u 12. mjesecu, a vjerujem da nas čeka barem jedan od ova dva meča, ako ne oba. Dakle, borba za privremenog prvaka teške kategorije, a prvak velteta također će se boriti na UFC 300 eventu.‘‘, zaključio je Cormier putem svog YouTube kanala.

Ne sumnjamo da će UFC-ovi ‘‘matchmakeri‘‘ pokušati složiti što spektakularniji ‘‘fight card‘‘, ali neće im biti lako. Otkazivanja su uvijek moguća, a neke zvijezde jednostavno neće biti spremne za nastup.

Linker
22. travanj 2024 23:42