UFC

Daniel Cormier: ‘Žao mi je što se Stipe Miočić negdje izgubio u kombinacijama za titulu‘

Daniel Cormier i Stipe Miočić

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
DC tvrdi da je Gane stilski i teži protivnik za Jona Jonesa, no svakako mu nije drago što je Ngannou napustio UFC

Sada je i službena vijest kako se Jon Jones vraća u kavez, a ovog puta u tešku kategoriju gdje će svoj prvi nastup odraditi protiv odličnog Ciryla Ganea. Jones i Gane predvodit će UFC 285 priredbu u trećem mjesecu, a ulog će biti upražnjena titula prvaka u teškoj kategoriji.

Nije to bila jedina vijest jučer, a vjerojatno je već sad svima poznato kako UFC i Ngannou više ne surađuju. Dana White je to potvrdio na press konferenciji, no još se uvijek ne zna gdje će nastaviti svoju karijeru. Zna se samo tko se bori za pojas u teškoj kategoriji, a Daniel Cormier smatra da je Gane još teži protivnik za Jonesa nego Ngannou:

‘‘Mislim da Jones sada ima stilski težeg protivnika u Cirylu Ganeu. Žao mi je što je Francis otišao, ali drago mi je da Jones dolazi u tešku kategoriju. Također mi je drago da je to protiv Ciryla Ganea, no žao mi je da se Stipe Miočić izgubio u svim tim kombinacijama‘‘, rekao je DC na svom YouTube kanalu.

‘‘Ono što sam shvatio iz razgovora iza kulisa jest da se radilo na tome da se dogovori s Francisom. No sve opcije su bile iscrpljene. Dogovor s njim nije bilo moguće postići jer on ima ideju što želi raditi i koliko vrijedi‘‘, dodao je.

Lijepo je od DC-a što se sjetio svog starog rivala Stipe kada je u pitanju pojas teške kategorije, a sam Stipe je sinoć rekao kako bi se u sedmom mjesecu htio boriti protiv pobjednika između Ganea i Jonesa.

Linker
17. rujan 2023 13:16