UFC

Daniel Rodriguez jedva čeka borbu s Kevinom Hollandom: ‘Konačno dobivam priliku ušutkati tog tipa‘

Daniel Rodriguez

 Instagram (daniel Rodriguez)
Sjajan meč u velter kategoriji čeka nas ovog vikenda na UFC 279 eventu

Meč između Khamzata Chimaeva i Natea Diaza te onaj između Tonyja Fergusona i Li Jinglianga svakako su najzvučniji te privlače najviše pažnje kad je u pitanju nadolazeći UFC 279 event. Ostatak ‘‘carda‘‘ ne nudi tako zvučna imena i dojam je da program nije baš u skladu s jednom velikom PPV priredbom.

Ipak, puno je tu potencijalno uzbudljivih mečeva, iako se ne radi o borcima iz samog vrha. Jedan od takvih svakako je meč koji će odraditi Daniel Rodriguez i Kevin Holland.

Holland je bio hit borac 2020. godine kada je upisao pet pobjeda u jednako toliko nastupa. 2021. godine uslijedilo je vrijeme za iskorak ka samom vrhu, ali Derek Brunson i Marvin Vettori pokazali su kako Holland ipak ne pripada vrhu, barem ne još.

Nakon ‘‘no contesta‘‘ protiv Kylea Daukausa, Holland se spustio u velter kategoriju. Alexa Oliveiru i Tima Meansa završio je u drugoj rundi, a ovog vikenda čeka ga nešto ozbiljniji test.

35-godišnji Daniel Rodriguez ponajbolji je nerangirani borac UFC-ove velter kategorije. Pod okriljem UFC-a upisao je šest pobjeda i jedan poraz, a trenutno je u nizu od tri uzastopne pobjede. Krajem osmog mjeseca protekle godine pobiejdio je Kevina Leeja jednoglasnom odlukom sudaca.

UFC je ovaj meč najavio prije desetak dana, a Daniel Rodriguez opisao je kako se zapravo radi o meču na ‘‘short notice‘‘.

‘‘Prije nekoliko dana, svi su mi se javljali s porukama ‘Hoćeš li pristati boriti se protiv Kevina Hollanda za dva tjedna?‘ Odmah sam pristao. Gospodin koji uskače dva tjedna ranije se vraća.‘‘, rekao je ‘‘D-Rod‘‘ za Inside Fighting.

Unatoč tome što je dobio jako malo vremena za pripremu, Rodriguez jedva čeka meč protiv Hollanda i s velikom motivacijom dolazi u Las Vegas prebiti Hollanda.

‘‘Mislim da će to biti jako zabavan meč. On će definitivno doći spreman na otvorene razmjene i tučnjavu. Dugo me već proziva. Cijelo vrijeme bio sam ozlijeđen, a on me prozivao. Imao sam zakazan meč s njim, a onda se on ozlijedio. Ovo je borba koja se trebala dogoditi kad-tad, a vjerujem da ću pobijediti. Kevin Holland, konačno dobivam priliku ušutkati tog tipa. Dobio si borbu koju si htio, sada ćeš se morati potući.‘‘, poruka je Rodrigueza za svog protivnika.

Ovaj meč možda je i glavni favorit za najbolju borbu večeri na UFC 279 eventu i stoga nemojte propustiti obračun Rodrigueza i Hollanda.

Linker
24. travanj 2024 19:23