UFC

UFC 279 event pojačan fantastičnom borbom: Hollanda čeka borac koji je ispratio Kevina Leeja iz UFC-a

Daniel Rodriguez i Kevin Holland

 Screenshot (youtube, Ufc)
Jako zanimljiv obračun velteraša dodan je na program sljedećeg UFC-ova PPV eventa

Sve nam je bliže UFC 279 event, a izuzev glavne borbe večeri u kojoj nastupaju Khamzat Chimaev i Nate Diaz, ostatak programa do prije nekoliko dana djelovao je poprilično siromašno za jedan PPV event. Dana White obećao je da će obogatiti program s još nekoliko dobrih mečeva, a prije nekoliko dana potvrđen je obračun Tonyja Fergusona i Li Jinglianga.

Izuzev tog meča, UFC je dodao još jedan okršaj u velter kategoriji na program UFC 279 eventa koji se održava 10. rujna (9. mjesec). Kevin Holland i Daniel Rodriguez sjajno su pojačanje za taj event.

Holland se nakon dva poraza i ‘‘no contesta‘‘ protiv Kylea Daukausa vratio u velter kategoriju. U trećem mjesecu ove godine tehničkim nokautom u drugoj rundi pobijedio je Alexa Oliveiru, a sredinom šestog mjeseca ‘‘submissionom‘‘ je prislio Tima Meansa na predaju. Holland se vratio pobjedama nakon što se spustio u nižu kategoriju, a oduvijek je bio i vrlo atraktivan borac.

U potrazi za trećom uzastopnom pobjedom, Holland neće imati nimalo lak zadatak. 35-godišnji Daniel Rodriguez naći će se na suprotnoj strani kaveza, a radi se o borcu koji unutar UFC-a ima šest pobjeda i poraz od Nicolasa Dalbyja. Trenutno je u nizu od tri uzastopne pojbede, a posljednji put gledali smo ga još u osmom mjesecu prošle godine. Tada je Kevina Leeja ispratio iz UFC-a, a pobjeđivao je i borce poput Tima Meansa, Dwighta Granta i Mikea Perryja. Zanimljivo je kako je Rodriguez pobijedio Meansa ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi, baš kao i Holland.

Rodriguez i Holland borci su koji preferiraju stojku i obojica gotovo uvijek pružaju vrlo atraktivne nastupe. Ova borba potencijal je za najbolju borbu večeri i UFC 279 event puno je dobio ovim ‘‘matchupom‘‘.

Linker
18. travanj 2024 20:23