UFC

Darren Till rekao tko je po njemu najveći borac svih vremena: ‘Mislim da će pregaziti Stipu, nitko ga neće sustići‘

Darren Till

 Dan Cooke/Alamy/Alamy/Profimedia
Nadamo se da će mu Stipe pomrsiti planove te da će poraziti po mnogima najboljeg borca svih vremena i preuzeti mu tu titulu

Kada je u pitanju razgovor o ‘‘GOAT-u‘‘, odnosno najvećem MMA borcu svih vremena, mišljenja su dosta podijeljena. Svatko ima neke svoje argumente zašto bi neki borac trebao ili ne bi trebao biti smatran ‘‘GOAT-om‘‘, iako su tri najčešća imena Jon Jones, Georges St-Pierre te Anderson Silva.

Konsenzusa oko ‘‘GOAT-a‘‘ vjerojatno nikada neće biti, a nije tajna da mnogi Jona Jonesa smatraju kao tog borca. Darren Till je neki dan na svom Twitter profilu napisao kako smatra da je upravo ‘‘Bones‘‘ najveći MMA borac svih vremena.

‘‘Jon Jones je najveći borac svih vremena, ali ne i sportaš. Borac. Mislim da ga, po meni, nitko neće prestići. Samo da nadodam. Mislim da će pregaziti Stipu, ali i njegov sam fan te mislim da je najveći teškaš svih vremena. Ako se netko želi kladiti protiv mene, prihvatit ću okladu‘‘, napisao je Till.

Ukoliko Jones sljedećega mjeseca porazi Stipu, bit će mu teško osporiti da je najbolji borac koji je ušao u UFC-ov kavez do sada. Naravno, doping skandali i problemi sa zakonom su argumenti onih koji ga ne smatraju najvećim, ali ukoliko gledamo samo ono što je učinio u kavezu, sve će biti jasno.

Ipak, nadamo se da će mu Stipe pomrsiti planove te da će poraziti po mnogima najboljeg borca svih vremena i preuzeti mu tu titulu.

Linker
30. travanj 2024 18:06